La DNA Cluj doarme un dosar cu Fany

Una dintre posibilele explicatii pentru care Horea Uioreanu, presedintele CJ Cluj, nu este foarte grabit sa puna in aplicare sentinta Curtii de Apel, care consfinteste sfarsitul dominatiei Fany pe Zona Metropolitana, este faptul ca la DNA Cluj se prafuieste de mai bine de un an si jumatate un dosarel care contine dovezi clare, spun sursele noastre, ca Fany a fost implicata in fraudarea alegerilor locale din iunie 2012.

Este foarte clar ca cineva tine dosarul in asteptare pentru momentul in care Horea Uioreanu nu va papa tot la micul dejun. Caci, dintre declaratiile date in dosar, se face o legatura directa cu acesta, spun aceleasi surse.

Comentarii

Marius

04.03.2014 13:14

Uitaţi-vă şi voi la mustăciosul ăsta de Uioreanu ce mutră de puşcăriabil are. Ce să te aştepţi de la el?!? A prins şi el un mandat cât era USL-ul pe val.Altminteri nu l-ar fi votat nici vecinii de bloc

Boti

06.03.2014 02:37

Linia Fany calatoare este foarte frumoasa si ordonare. Fany in calatoare este foarte repede (Rapid) si bine. Fany este prieteni lui DNA. Ctp sau Ratuc este foarte urite prin acord la linia. Ctp sau Ratuc nu are ordonare si bine. Ctp sau Ratuc calatoare nu are repede bine si dar incet slab. Oameni este inteles pe FANY. Fany calatoare este foarte repede si ordonare prefix.

Adauga comentariu