La DGASPC a venit deja Mosul: apropiatele conducerii au primit posturi fara a sustine un examen

Examenele sunt pentru neinitiati, posturile se castiga in functie de relatiile cu sefii. Asta se intampla de ani buni in cadrul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectie a Copilului Cluj, spun sursele Ziar de Cluj.

Si pentru ca anul nou sa inceapa cu dreptul, chiar daca inca nu a fost organizat niciun examen pentru posturile de conducere ale centrelor aflate in subordinea DGASPC Cluj, in interiorul directiei se stie deja care sunt persoanele care vor primi joburile, explica sursele citate.

“La Centrul pentru copii cu handicap sever Pinochio va fi numita Ramona Crisan, care anul trecut a fost sanctionata disciplinar, dar asta nu mai conteaza acum. Serviciul de tip familial va fi condus de Monica Filip, iar Maria Coman va fi sefa la Serviciul de Coordonare si Informare pentru Copiii Strazii. Toate vor intra in paine din ianuarie; se pare ca pentru Daniel Tamas sunt niste nestemate. Asa se conduce directia acum – nimeni nu da examen pentru post, numirile se fac in functie de preferintele sefului. Oamenii care muncesc ani buni nu primesc nici macar o marire de grad, altii primesc posturi cu dedicatie”, spun sursele Ziar de Cluj.

Se pare ca viitoarele schimbari au fost deja anuntate intr-o sedinta ce a avut loc la sediul DGASPC luni dimineata.

Reprezentantii Directiei Generale de Protectie a copilului nu au reusit sa raspunda la o solicitare treimisa in urma cu trei zile, in care se cereau informatii despre concursurile ce ar trebui sa aiba loc in luna ianuarie.

“O sa vi se raspunda. Nu stiu cand”, a fost raspunsul Alinei Chiorean, purtatorul de cuvant al institutiei publice, inainte de a nu mai raspunde nici macar la telefon sau mesaje.

sursa foto: ziuadecj.realitatea.net

Comentarii

george

10.12.2014 13:34

Un simulacru de concurs se pregateste miine la Serviciul de management pentru obiective culturale.Sunt 14 inscrisi pentru un post de inspector, care i se va da lui Andrei Savu, fruntas PDL.Dumnealui nu a... apucat la Polivalenta si merita o reparatie in acest sens.Asa ca nici nu stii ce e preferabil: un concurs aranjat sau o numire cinstita, pe fata.

ha ha ha

10.12.2014 14:00

eterna Monica Filip... cum de nu s-a mai auzit de ea?Si ce-ati fi vrut sa faca Alina Chiorean? ca daca va confirma avea grija de ea Tamas.

Simona de la re...

10.12.2014 14:51

Ziar de Cluj ( de cacao) sa ne mulțumiți pentru articolele furnizate în ultima vreme.

aurel

10.12.2014 18:41

iti vor multumi fii sigura

hiiiiiihiii

10.12.2014 18:49

saracuta de eaa...ciocanitoarea udy, ascutita, Alinuta Chiorean

revoltat

10.12.2014 20:44

Ma fraierilor. Da când s a înființat un post pentru Catariga, sub vechea conducere unde dracu ați fost ziar de rahat și paduchioasa de Adina FART. De când e Dan la conducere, toți vechi șefi de centre, coordonatori și administratori de centre fac pe ei de frica ca va începe demascarea și fiecare va plăti tot ce a furat. Asta e.!! Toți bătrânocii cu impresia ca s au născut directori și șef și nu accepta că le a trecut vremea. Și da. Intradevăr .se mai trezește câte o frustrată să se mai înscrie la câte un concurs după ce ani de zile nu a dat dovada decât de oportunism, retard mental și prostie. Și se așteaptă ca toată lumea sa o primească cu covor roșu..de unde?????? Dacă nu i?????
Și tu Adina FART ești buna doar de făcut scandal iar la pat am auzit ca nu stai capra. Deci ești praf!!!!

coleg bun

11.12.2014 09:32
Nu sta capra?! Sa ii fie rusine!!!

revoltat

11.12.2014 11:33

Nu mi a stat capra. Nu.. a zis ca îi e rușine. Dar după ce i am tras o pungă în cap, parcă a mai mers..

revoltat????

11.12.2014 18:49

Primul care va face pe el ,va fi exemplul tau, Danut, impreuna cu c.rva de marinela , daca tot veni vorba de sefi de centre si administratori? El sa demaste pe cineva???? Penibil..... La cat au furat astia doi nu a furat toata "Gherla"!!! 

Cotoaia

10.12.2014 23:05

Da nui mai bine ciocanitoare ascutita decat grasana cu ifose si fumuri (vanturi) de domnisoara batrana si comunista? lasa-ne, lasa-neeee

kix

11.12.2014 18:39

mai bine cu vanturi ca s sanatoase..))) decat cu ciocul stramb si ascutit ca o prepelita de noapte ..cioc-cioc, ce bine stim da cu ciocul, in loc sa ne uitam ca ne impletim pe picioare, cat de strambe sunt...cioc-poc,cioc-cioc ciocanitoarea stramba

penetrash

11.12.2014 12:10

Da pe naivă, cum sa nu stea capră? Dar sta invers adica cu gura in locul poporului si stii ce-i place?

FEREASCA SFANTUL

11.12.2014 15:56

MARE II GRADINA DOMNULUI SI ...MULTI SAR GARDUL!!!!

monica

11.12.2014 16:48

Pt . o corecta informare; nu am primit nici un cadou. Sunt sef serviciu si voi ramane sef serviciu . Daca si mai multa munca si mai multa responsabilitate se constituie intr-un cadou, atunci da, am primit un cadou. LA MIZERII NU RASPUND SI NU AM RASPUNS. Eu cand doresc sa transmit ceva am curajul sa o fac folosindu=mi propriul nume.In rest va doresc doar sarbatoare in suflete!!

Tzapu

11.12.2014 18:42

Ce legatura are capra cu prefectura ... adica cu concursu? Sau e proba eliminatorie? Ce faceti cu candidatele mai grele si de cap si de circumferinta? Aveti grije la accidente; sa nu se juleasca la genunchi. Si sa nu va deoache careva capra, o cravata rosie la gat ar fi de mare ajutor. Avantajul pozitiei: permite candidatelor sa o ia la goana daca nu le place comisia. Asta sa fie proba care sa fi pus domnisoarele pe fuga? Sau se antreneza? Inca ceva, grjiti candidatele la reexaminari. Ma gandesc ca dupa atata efort intelectual comisia se va alege macar cu o zi libera pentru o binemeritata odihna.

Oleleu

15.11.2017 16:48

Ramonica cântăreata,o...ea nu trebuie subestimată,ea a fost atent evaluată de dl.Bica,Oleleu,etc.Nu-i așa maestre șpagar Tamaş?

Adauga comentariu