La Consiliul Judetean Cluj se pune carul inaintea boilor

Consiliul Judetean Cluj a anuntat recent  ca vrea achizitionarea de indicatoare rutiere pentru  drumurile judetene. Chiar daca pe unele trasee extrem de circulate soferii isi rup masinile la cat de adanci sunt gropile din asfalt sau sunt nevoiti sa faca salom pentru a se deplasa, institutia judeteana este dispusa sa cheltuie 35.000 de lei pe indicatoare si stalpi de sustinere. Avem drumuri  care nu au vazut asfaltul de la Revolutie, pline de gropi si vrem sa le marcam sau pe romaneste spus CJ Cluj pune carul inaintea boilor. 

Nu este o noutate faptul ca judetul Cluj sta cel mai prost raportat la judetele limitrofe atunci cand vine vorba de starea drumurilor aflate in administrarea Consiliului Judetean. Rar a fost intalnit ca un drum judetean sa fie refacut de la A la Z in ultimii patru ani. Doar carpeli si plombari de mantuiala. Cu toate acestea pe site-ul institutiei a fost postat recent un anunt de achizitie directa privind un contract de furnizare idicatoare rutiere. Probabil ca functionarii au considerat necesar ca indicatoarele pe care urmeaza sa le achizitioneze sa fie utilizate  mai de graba pentru semnalizarea gropilor de pe drumul Gherla -Taga sau Floresti - Baisoara decat pentru informarea sau atentionarea soferilor. 

“Cotract de furnizare indicatoare rutiere, accesorii pentru montarea indicatoarelor pe stalpii de sustinere si mijloace auxiliare de semnalare a lucrarilor. Valoarea estimata este de 35.000 lei fara TVA iar  data limita 17 mai 2016” se arata in auntul de achizitie publicat pe site-ul institutiei judetene.

 

 

Adauga comentariu