La clătite înainte, la utilități înapoi! Strada Valea Fânațelor, o uliță din satul Cluj-Napoca!

Strada Valea Fânațelor pare a se afla într-un sat, cu toate că aparține de municipiul Cluj-Napoca. Oamenii nu au nici asfalt, nici canalizare, nici apă, deși primarul Emil Boc le-a promis, încă din anul 2008, când a mâncat aici clătite, că, prin grija Primăriei, vor avea de toate! Dar, la clătite înainte, la utilități înapoi!

„Locuiesc pe strada Fânațelor din anul 2004. Drumul nu a fost asfaltat niciodată! Ne-a promis că ne aduce apă! Nu avem apă, nu avem canalizare, nu avem nimic! Boc, primarul, ne-a promis! Încă, când a fost aici, l-am servit cu clătite! Știe dânsul că ne-a promis că asfaltează și-l pune la rând! Înainte de a merge la București, chiar în anul acela, când a mers la București, că a zis că toamna vine și asfaltează! Ne-a promis! Păi, așa a rămas! Că, pe urmă, a mers acolo la București, ca prim-ministru!”, a declarat o localnică de pe Valea Fânațelor.

Strada Valea Fânațelor este calea de acces spre Fânațele Clujului, o arie naturală protejată de interes național pentru care Primăria Cluj-Napoca nu manifestă absolut niciun interes! O zonă care ar putea reprezenta un important obiectiv turistic, un motiv de mândrie pentru clujeni, arată ca un sat din secolul trecut datorită neglijenței și nepăsării autorităților.


Adauga comentariu