La Autostrada Transilvania se lucreaza cu utilaje furate, date in urmarire internationala

Lucrarile la tronsonul de autostrada Gilau-Nadasel s-au efectuat, pana acum, si cu ajutorul unor utilaje furate din Spania.

Cele trei masini date in urmarire internationala de autoritatile spaniole au fost depistate de catre politistii clujeni la Gilau, acolo unde "ajutau" la construirea tronsonului de autostrada Gilau-Nadasel.

Valoarea lor depaseste 200.000 de euro. Cei de la santier sustin ca le-au cumparat legal, la mana a doua, iar utilajele au fost lasate in custodia lor. Le pot folosi in continuare pe santier, dar nu le pot instraina.

Am face un comentariu rautacios, cum facem de obicei la "rautacisme", dar de data aceasta viata bate filmul.

 

Comentarii

Eva

29.04.2015 13:14

Noutate absoluta, doar acum! Oferta este acum un fenomen, pentru ca tot mai multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: evasinai2003@yahoo.com

Adauga comentariu