La Auchan, carnea stă aruncată pe gresie. Frumos, elegant, cât de cât…

La doar o lună după ce un șoarece a fost filmat în timp ce se plimba prin Kaufland Curtea de Argeș, acum noi imagini vin să arate ce respect și grijă au marile lanțuri de magazine din România față de clienți. În Pitești, la Auchan, lucrătorii de aici au fost fotografiați în timp ce aranjau carnea în vitrine.

Astăzi la 12.40, la Auchan Găvana, a fost promoție specială de nesimțire: carnea zăcea pe jos printre picioarele vânzătoarei nepăsătoare in timp ce servea clienții...

Nu știm daca e o nouă tehnică de marinat carnea, dar știm că OPC si DSP Argeș ar putea să le ardă o amendă pentru aceste “bune practici”.

Pană să sponsorizeze lungmetraje de gen “România neîmblanzită”, nu ar strica să vedem Auchan investind niște cash în educația angajaților.

Comentarii

GABOR MIHAI

06.05.2018 08:56

Ce mai poti spune cind vezi ca ce se întîmplă si la magazinele de unde ai pretentia ca este bine sa cumperi ptr ca este calitativ si ingrijita marfa si astepti un pic de respect dar de fapt iti dau seama ca te înseli si de ce trebe sa meargă in control cei care au competenta de a verifica numai cind sint filmați rusine sa le fie

Adauga comentariu