La 7 ani de la promisiunea de modernizare a 800 km de drumuri județene, Clujul este repetentul regiunii

Doar o treime din drumurile județene din Cluj au fost modernizate până acum, deși au trecut 7 ani de la promisiunile lui Alin Tișe, președintele Consiliului Județean. Asfaltările s-au făcut mai mult pe hârtie în tot acest timp. Conducerea PSD Cluj condamnă promisiunile goale ale conducerii județului.

„În aprilie se împlinesc șapte ani de când Alin Tișe a promis modernizarea drumurilor județene și în realitate, la capitolul kilometri de drumuri județene modernizate promise și realizate, Alin Tișe este repetentul regiunii dintre cei șase președinți de Consilii Județene din zona de nord-vest.

Intrăm în ultimul an al celui de-al doilea mandat de președinte al Consiliului Județean Cluj și problemele județului sunt în continuare uriașe: de la nefinalizarea Centrului de Management Integrat al Deșeurilor și până la faptul că societățile din subordinea instituției, precum DRUMURI ŞI PODURI JUDEŢENE CLUJ S.A. sau PAZĂ ŞI PROTECŢIE CLUJ SRL au fost puse pe butuci de camarila PDL.

Apoi, cârpirea multor drumuri județene și modernizarea câtorva nu ține loc lipsei unei mari investiții în trei ani de mandat.

În continuare sunt zeci de localități din Cluj care sunt legate de drumuri județene ciuruite iar răbdarea clujenilor a ajuns la o limită” a declarat deputatul Horia Nasra, președintele PSD Cluj.

Adauga comentariu