La 5 ani și jumătate de la inaugurare, la Cluj Arena există o femeie de serviciu dar se cumpără mașini de spălat. Mai bine curățau schema de sinecuriști

Curăţenia pe stadionul categoria elite Cluj Arena este realizată de o singură femeie de serviciu motiv pentru care cetăţenii care utilizează spaţiile destinate practicării sporturilor indoor au reclamat în repetate rânduri faptul că spaţiile respective nu respetă normele de igienăPentru a veni în întâmpinarea cetăţenilor şi pentru a le oferi condiţii cât mai bune, Direcţia de Administrare şi Exploatare a Cluj Arena din cadrul Consiliului Judeţean Cluj anunță că va achiziţiona trei maşini profesionale de spălat pardoseli şi un aspirator. 

Potrivit anunţului de cumpărare directă postat săptămâna trecută pe site-ul oficial al CJ Cluj, administraţia judeţeană intenţionează să achiziţioneze maşini profesionale de spălat pardoseli. Pentru acest lucru din bugetul judeţului vor fi cheltuiţi aproximativ 73.394,95 lei adică 16.000 de euro. Azi este ultima zi pentru depunere a ofertelor, firmele interesate având doar două zile, vineri şi luni (azi) să îşi prezinte oferta financiară, motiv ce ne face să credem că procedura este asemănătoare celei de la CTP privind achziţionarea autobuzelor. Procedura de la CTP a fost contestată de trei firme participante la licitaţie ca urmare a timpului scurt dintre postarea pe SEAP şi termenul de depunere al ofertelor. 


“Valoarea estimată totală a contractului 73.394,95 lei. Durata contractului este de la data semnării până la 31.12.2017. Plata se va efectua în lei în termen de 30 de zile de la emiterea facturii de către furnizor. Produsele vor fi livrate gratuit la standardele specificate din caietul de sarcini în maxim zece zile calendaristice”. 

Este minunat faptul că, în spiritul respectului față de comunitate, după ani și ani de la darea în folosință a stadionului Cluj Arena - și ani și ani de întreținere din bani publici a unor sinecuri politice, se face un efort și pentru întreținerea obiectivului care i-a hrănit (degeaba) pe politrucii PDL ai PNL Cluj. Ne bucurăm că în sfârșit se vor achiziţiona: o maşină de spălat profesională pentru curăţarea fără atingere a toaletelor sau a scaunelor din tribune, o maşină de spălat profesională pentru spălare şi uscare suprafeţe mici, medii (încăperi, holuri) şi o maşină de spălat profesională  pentru spălare şi uscare suprafeţe mari. Totodată în cadrul aceluiaţi proiect Cluj Arena va avea şi un apirator umed-uscat.

Cum vă ziceam, ciudat este faptul că, abia dupa 5 ani jumătate de la inaugurare, administratorii Cluj Arena s-au gândit că trebuie să achiziţioneze şi echipament de curăţenie. Să fi întrerupt arestarea lui Bica de către procurorii DNA programul de curățenie și întreținere a Cluj Arena?

 

Comentarii

potrivnicul

03.07.2017 12:36

Mai bine mai angajau cateva persoane pentru curatenie ca ieseau mai ieftin si faceau treaba mai buna. Dar femeile de servici nu se inscriu la partid. Ma intreb, oare cine va manui acele masini sofisticate, sau vor zacea dupa achizitie in depozit pana la ruginire, cum s-a intamplat de atatea ori?!

Adauga comentariu