La 4 luni şi jumătate după Untold, organizatorii festivalului nu au finalizat reparaţiile la Cluj Arena

Deşi au fost puse în vânzare bilete şi abonamente şi au fost dezvăluite din numele celor care vor cânta la ediția din 2017 a festivalului Untold, încă nu e sigur că acesta se va desfăşura pe Cluj Arena. Deocamdată nu există un contract de închiriere.

Consiliul Județean Cluj va discuta eventuala închiriere a stadionului Cluj Arena pentru organizarea festivalului Untold 2017 după ce organizatorii Untold vor finaliza reparaţiile necesare şi vor remedia toate pagubele aduse infrastructurii arenei sportive cu ocazia desfăşurării festivalului Untold 2016.

"Voi discuta despre o eventuală închiriere a stadionului Cluj Arena în vederea organizării festivalului Untold 2017 precum și despre cuantumul chiriei abia după finalizarea reparațiilor rămase restante, fapt care l-am comunicat în scris și organizatorilor evenimentului Untold", a precizat președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe.

O comisie constituită din dispoziţia Preşedintelui Consiliului Judeţean Cluj a inventariat în luna august 2016 toate daunele aduse gazonului, pistei, tribunelor, etc. și a încheiat un proces verbal de constatare a pagubelor, acestea trebuind să fie suportate în totalitate de către organizatorii festivalului Untold. Consiliul Judeţean Cluj, în calitate de proprietar al Stadionului Cluj Arena, a solicitat societăţii organizatoare să remedieze în regim de maximă urgenţă problemele legate de starea gazonului precum şi toate celelalte eventuale pagube aduse infrastructurii arenei sportive cu ocazia desfăşurării acestui festival, probleme care până la ora actuală nu au fost remediate în totalitate.

Probabil Bogdan Buta şi acoliţii îşi vor respectă promisiunile, când se vor vedea strânşi cu uşa şi presaţi de timp, însă pare incredibilă neseriozitatea cu care tratează autorităţile locale aceşti tineri. Iar Alin Tişe va trebui să rămână ferm pe poziţie şi să nu cedeze presiunilor, dacă vrea că judeţul să fie cunoscut şi ca centru de pregătire olimpică, nu doar ca locul de desfăşurare al discotecii de 3 zile Untold.

Comentarii

lingurar

20.12.2016 20:31

Paunele! Mo!Da cand s-o jucat un mehci hinterhnational zisasi ca therenu-i pherfect. Amu zaci ca-i stracat.CAND  AI  MINTIT, MO?

Adauga comentariu