La 4 ani de la inaugurare, Baza Sportivă Gheorgheni începe să se degradeze

„Cea mai modernă bază sportivă din istoria Clujului s-a deschis în cartierul Gheorgheni”, potrivit Primăriei Cluj-Napoca, în 2 decembrie 2016. Baza a fost inaugurată în prezența vicepremierului de atunci, Vasile Dîncu, a primarului Emil Boc, a directorului de Implementare Programe Complexe al Companiei Naționale de Investiții, Adrian Cefalan.

„Mă bucur că acest proiect finanțat din fonduri de la Guvern a fost realizat atât de bine de către autoritățile locale. Această bază sportivă este, din informațiile mele, cea mai complexă și extinsă investiție publică din țară, iar faptul că se găsește la Cluj-Napoca oferă orașului pontențialul de a se dezvolta și în alte sporturi decât cele în care deja Clujul face performanță, oferind acestui oraș și statutul de capitală a sporturilor,” a declarat vicepremierul Vasile Dîncu cu ocazia deschiderii bazei sportive.

Patru ani mai târziu, baza sportivă începe să se degradeze, semn că a fost realizată „atât de bine de către autoritățile locale”.

Priviți cum arăta pista de alergare la inaugurare:

Și cum arată acum:

La patru ani distanță, pista este toată crăpată și stă să se sfărâme. La fel ca betonul din amfiteatru:

La intrarea în „cea mai complexă și extinsă investiție publică din țară” este amenajată, în prezent, chiar și o mlaștină pentru amatorii de sporturi extreme, precum alergarea în noroi:

Băncile, neîntreținute în cei patru ani de la inaugurare, au început să se rupă și să se scorojească:

Nici gazonul nu mai e ce-a fost la inaugurare:

Și nici gropile cu nisip:

Dalele de pe aleile pietonale încep, după patru ani, să sară afară, ca broaștele:

De pe gardul bazei sportive începe să pice plăcile decorative:

Vorba aia: Afară-i vopsit gardul, înăuntru pică decorativa! De fain ce e la Cluj!

Adauga comentariu