La 2 luni de la inaugurare, noul parc „Între Lacuri” a devenit o mlaștină

Acum două luni, în 10 aprilie, în plină stare de urgență, primarul Emil Boc a „descins”, împreună cu viceprimarul Dan Tarcea și cu Ovidiu Cîmpean, director de dezvoltare la Primăria Cluj-Napoca, în noul parc din cartierul Între Lacuri, unde lucrările se apropiau de finalizare.

În timp ce clujenii stăteau închiși în case, edilul le prezenta, pe pagina sa de Facebook, iarba verde de afară, pe care se preumbla alături de umbrele sale.

Gazonul montat în urmă cu două luni are toate șansele să nu supraviețuiască stării de alertă. În prezent, zonele verzi din parc au ajuns mlăștinoase, nisipoase, chele pe alocuri, noroioase prin alte locuri.

Acum 2 luni, primarul anunța faptul că parcul va dispune de spații verzi de aproape 6000 mp. Cel puțin jumătate din această suprafață de spațiu verde ascunde însă, în prezent, o mocirlă. Iar iarba, înecată în noroi, va sucomba probabil în această vară, în care noul parc ar putea căpăta un aspect tomnatic, ruginiu, de vechi și de uscat:

„Odată ce restricțiile impuse de autorități vor fi ridicate, vă aștept să ne bucurăm împreună de zonele verzi ale Clujului!”, a scris primarul Emil Boc, în 10 aprilie, pe pagina sa oficială - de promisiuni și realizări - de Facebook.

Clujenii se bucură, în prezent, în parc, de zonele verzi, doar cu privirea. Cu pasul, riscă să le piară bucuria, înecată în noroaie ca la țară.

Susține Ziar de Cluj!

Timp de aproape 10 ani, ți-am oferit gratis articolele noastre. A venit timpul să devenim parteneri. Ziar de Cluj va implementa în curând abonamentul de 10 lei pe lună pentru toți cititorii. Pentru toți cititorii care ne respectă curajul și experiența.

Adauga comentariu