L-a “adus” Culio la CFR şi a făcut spectacol la primul meci. Spaniolul Ruiz, noua vedetă din Gruia: “Suntem fericiţi că ne ajută”

CFR Cluj a terminat la egalitate meciul din deplasare cu Astra Giurgiu, 2-2, însă pe lângă remiza obţinută în minutul 90+2 de gazde şi gafele uriaşe din apărarea clujenilor, un alt lucru, pozitiv, a ieşit în evidenţă în jocul feroviarilor.

Juan Carlos Ruiz, deocamdată singurul transfer oficial al CFR-ului din această iarnă, a contribuit din plin la cele două goluri ale echipei sale şi a demonstrat reale calităţi pe postul său. Mijlocaşul ofensiv al clujenilor a marcat un gol după un şut perfect lângă bară, iar în a doua repriză l-a „culcat” uşor pe internaţionalul Valerică Găman şi i-a pasat perfect în faţa porţii lui Vitor Bruno. Ruiz a venit în Gruia la sfatul lui Emmanuel Culio, iar prestaţia de ieri a spaniolului le-a adus aminte fanilor CFR-işti de mijlocaşul argentinian, care reuşea să destabilizeze la fel de uşor apărările adverse.

„Ruiz e un jucător foarte interesant, am lucrat cu el în cantonament şi în meciurile amicale şi s-a văzut şi atunci că este de mare calitate. Suntem fericiţi pentru el, ne bucurăm că a venit să ne ajute, aţi văzut şi astăzi, a dat un gol şi o pasă de gol. S-a integrat perfect la noi şi sperăm ca el să ne ajute pe mai departe, iar noi să-l ajutăm pe el, la rândul nostru”, a spus căpitanul CFR-ului, Mario Camora, la Look TV, despre jucătorul care poate fi noul „număr 10” din Gruia.

„CFR-ul a fost cea mai bună opţiune pentru mine şi am ales să vin la un club care a făcut istorie în România, e o nouă motivaţie pentru mine. Sunt prieten cu Culio şi am vorbit cu el înainte, mi-a recomandat să vin aici, am vorbit şi cu Cristian Lopez, însă cam peste tot pe unde am întrebat am auzit doar lucruri bune atât despre club, cât şi despre oraş”, spunea Ruiz, luna trecută, la plecarea CFR-ului în cantonamentul din Cipru.

Juan Carlos Real Ruiz împlineşte luna viitoare 25 de ani, iar până acum a jucat la Deportivo La Coruna, Huesca şi Tenerife şi s-a făcut remarcat încă de la primul său meci pentru CFR Cluj.

foto: cfr1907.ro

Adauga comentariu