Katia, fetița din Cluj care a câștigat anul trecut concursul Next Star, își lansează prima piesă

Katia, fetița de 12 ani care a emoționat o țară întreagă anul trecut după ce a câștigat concursul Next Star, lansează piesa Without Me. Cu piesa nouă, Katia vorbește despre iubire ca un matur.

„Este o poveste imaginară despre mine, deoarece la cei 12 ani ai mei nu am ajuns încă la momentul trăirii unei povești de dragoste. Mesajul pe care vreau să îl transmit prin această piesă adolescenților și tinerilor, în general, este că există fericire chiar și când ai fost părăsit și că îți va fi bine, indiferent de modul în care se încheie o poveste de iubire”, spune Katia.

Katia cântă pe scena de la 3 ani. La una dintre serbările de Crăciun a cântat un colind în limba franceză în față a peste 200 de oameni care au amuțit. La 6 ani a câștigat locul 3 la primul concurs de talente organizat la școala la care învață în Cluj, unde a cântat o piesă în spaniolă învățată de pe YouTube. Trei ani la rând a participat la concursurile de voce organizate în școală. La ultimul, în 2014, a cântat o piesă compusă de ea, My heart is breathing you, cu care a câștigat premiul cel mare, School Idol.

Acum patru ani, Katia și-a convins parinții să ia lecții de canto și de pian.

“Se plictisea acasă, căci noi eram la cumpărături, și s-a gândit să se joace la pian. Când am venit acasă, a zis:< Hai să vă cânt ceva!>. Eu am crezut că e o melodie de la One Direction, preferații ei de la acel moment. Când mi-a spus că melodia este compusă de ea și mie mi-a fost greu să cred. Apoi, am găsit pe telefon mai multe bucăți de melodii compuse de ea și am înțeles că se juca în felul ăsta de ceva vreme”, povestește mama Katiei, Delia Cărbune.

Munca la studiourile HaHaHa Production a început-o anul trecut.

Șerban Cazan, unul dintre cei mai importanți producători muzicali, este impresionat de Katia.

 „Experiența de studio cu Katia a fost una uimitoare pentru mine. Când lucrezi cu un copil de 12 ani în studio și ai constant senzația că lucrezi cu un om care face chestia asta de cel putin 20 de ani e clar că e ceva geniu la mijloc. O compozitoare super talentată și inspirată, deschisă tot timpul la idei noi, sound-uri noi, o voce incredibilă la doar 12 ani și, probabil, cea mai interesantă experiență a mea din studio din ultimii 10 ani”, declară Șerban Cazan.

Without Me este compusă de Katia și Serban Cazan, iar textul este scris de Katia.

Adauga comentariu