Jurnaliști NCN, agresați. Reporterii NCN au deranjat o afacere ilegală cu deșeuri! Presupusul patron i-a luat la mișto și pe polițiști

Echipa NCN a deranjat  o afacere ilegală cu deșeuri care se derulează pe strada Bărc 2. Pe adresa redacției a sosit o sesizare, de la un telespectator care reclama că pe strada Barc 2 se depozitează ilegal deșeuri. În timpul investigației, un cetățean i-a înjurat și amenințat pe jurnaliști, după care și-a descărat nervii pe mașina de serviciu. 

„Patronul” a utilizat un limbaj indecent, motiv pentru care am cenzurat din discutie.

„Te pozez cum ai parcat pe contrasens, știi? Să te f*t în gură cum faci tu cu alții. Cine mă-ta ți-a dat voie să filmezi aici? ("patronul")

Unde? (intreaba cameramanul NCN)

Aici. Cine ți-a dat voie să filmezi? 

E domeniu public. (ii spune cameramanul NCN)

Să-mi sugi p**a pe domeniu public, că chem țiganii la tine. Dă-i drumul de aici, f***-te-n gură încă”

 

Echipa NCN a apelat la polițiștii Secției 7 care însă, au fost depășiți de situație. Individul a dat dovată de lașitate, nepermițând echipei de polițiști să îi pătrundă pe proprietate și refuzând să discute cu forțele de ordine. NCN a depus plângere la Inspectoratul de Poliție Județean pentru distrugere, huliganism și amenințări. Deșeurile depozitate ilegal creează probleme locuitorilor de ani de zile. Clujenii au făcut nenumărate plângeri către autorități și nicio măsură nu a fost luată. Locuitorii de pe strada Bărc 2 se tem pentru sănătatea lor și sunt deranjați de mirosul gunoiului.

„Foarte rau miroase. Si aduc sobolani multi aici. Cand descarca masina, cad sobolanii din saci. Si vin pe la case. De cand sunt astia, avem șobolani aici”, a spus un locatar din zona.

„Când trecem pe acolo, miroase. Aici e zona de case... ne depășește asta pe noi”, spune un alt locuitor.

„ Ne umple toate bolile. Cand se incalzeste, acolo e dezastru. Prima data au venit cu fier vechi. Acum fac statie de balotare, de sortare, nu stiu. Ne-au umplut sobolanii, ne mananca animalele. Sobolanii ne mănâncă găinile”, se plange un alt vecin al depozitului.

Cetățeanul care a amenințat echipa NCN se presupune că este proprietarul spațiului unde este depozitat gunoiul, iar locuitorii din zonă spun că de-a lungul timpului au fost amenințat cu moartea, din cauză că au reclamat situația de pe strada lor. 


Adauga comentariu