Jurnalista Mihaela Trif, demisie din APPC Cluj: "Sunt curioasa cati dintre cei 57 de membri ai APPC au stiut de comunicatul vostru"

Asociatia Profesionistilor din Presa Cluj (APPC) a transmis recent o scrisoare catre premierul Viorica Dancila, prin care semnalau ofensele aduse de catre jurnalistul Liviu Alexa, patronul Ziar de Cluj & NCN TV, recent numit seful interimar al PSD Cluj. APPC s-a exprimat public despre faptul ca ziardecluj.ro nu este recunoscut ca fiind o publicatie jurnalistica, desi este ziarul numarul 1 ca audienta din Cluj, potrivit Trafic.ro.

Ca urmare, Mihaela Trif, jurnalista Ziar de Cluj si membra APPC, a decis sa demisioneze din asociatie. Aceasta s-a exprimat public in privinta faptului ca scrisoarea trimisa catre Viorica Dancila nu a fost discutata cu membrii APPC. 

"Sunt curioasa cati dintre cei 57 (n.red de membri) au stiut de comunicatul vostru. Mie sigur nu mi-ati spus ca o sa atacati publicatia la care lucrez! Considera comentariul demisia mea din asociatie. La motive sa pui faptul ca unii din asociatie inca fura articole de la mine fara sursa (pentru vizualizari) si scrisoarea voastra (personala, sub egida APPC) catre Viorica Dancila", a comentat pe pagina APPC, jurnalista Mihaela Trif. 

Adauga comentariu