JULA, protectorul și bunul prieten al lui Tudor Cîrje, săltat și el în dosarul de proxenetism al ȘARPELUI

Un alt individ săltat în dosarul de proxenetism al ȘARPELUI este dejeanul Lucian Jula, protectorul și prietenul inculpatului Tudor Cîrje, cel care a omorât-o într-un accident pe tânăra Gabriela Rîpan. 

Potrivit surselor, Lucian Jula și Cosmin Pop zis Șharpele Nebun, sunt prieteni de mai mulți ani și figurează în mai multe acte materiale din dosarul de proxenetism al procurorilor. Cei de la BCCO au descins astăzi și la domiciliul lui Jula, iar acesta urmează să fie condus la audieri. 

Imagini de la un party privat erau postate cu Cîrje și Jula, care se distrau de minune la câteva săptămâni după moartea Gabrielei Rîpan. 

Surse din anturajul lui Jula susțin că acesta conduce mașini de zeci si sute de mii de euro și că ar avea un service auto în Cluj. 

Reamintim că în această dimineață au fost efectuate mai multe percheziții în Dej, Gherla, Cluj-Napoca și vâlcea la interlopi bănuiți de camătă și proxenetism. 

13 persoane în furnte cu o tânără care l-a excrocat pe un elvețian de 160.000 de euro pentru un apartament în Cluj-Napoca, vor fi conduși la audieri, reținuți și ulterior prezentați instanței cu propunerea unor măsuri preventive. 

Ziar de Cluj a scris în exclusivitate despre legăturile dintre interlopii din DEJ și polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dej. Mai mult, în urmă cu șase ani, sursele susțin că Alin Câmpean, actualul comandant al Dejului, ar fi lucrat la un dosar penal împotriva acesto proxeneți prieteni, care s-a finalizat cu clasare. 

Adauga comentariu