Judecatorul clujean simpatizant AUR, Lucian Buta, prins de Ziar de Cluj DIN NOU fara masca in public! Acum ce explicatie mai are?

Daca acum doua luni, magistratul clujean Lucian Buta, surprins fara masca in mijlocul sustinatorilor AUR la un protest impotriva legii vaccinarii obligatorii, dadea un drept la replica in care batea apa in piua cum ca a purtat masca tot timpul protestului, desi fotografiile aratau contrariul, ei bine, acum, simpaticul judecator fan AUR de la sectia Penala a Judecatoriei Cluj-Napoca nu mai are ce sa comenteze.

Ziar de Cluj l-a surprins azi dupa amiaza bine merci fara masca si cu o plasa de mere in mana, asteptand cuminte la semafor. Si asteptat.

Si a asteptat. Dar tot fara masca.

 

Domnule Buta, oricat de simpatic ati fi, fiindca va asumati admiratia politica pentru AUR, in timp ce colegii dumneavoastra USR-isti tac acum, cu salarii taiate (dupa ce mai an protestau pe scari jigniti de PSD si fiind pro USR), aici chiar nu aveati masca! Si nici basca de acum doua luni!

Magistratul Lucian Buta s-a numărat printre fruntașii care au răspuns acum doua luni invitației lansate de formațiunea politică AUR pentru a protesta în fața Instituției Prefectului Cluj.

Magistratul judecă dosare penale la Judecătoria Cluj-Napoca și este cunoscut ca fiind singurul judecător de la Cluj care de la începutul pandemiei a refuzat să poarte mască în sala de judecată. Potrivit surselor Ziar de Cluj, judecătorul Lucian Buta a profesat anterior ca asistent medical, iar participarea sa la protestul din acel weekend se datorează faptului că magistratul susține demersurile partidului AUR cu privire la nepurtarea măștii și la acțiunile impotriva vaccinului anti Covid obligatoriu. 

Codul deontologic al judecătorilor și magistraților face referire la faptul că aceștia nu ar trebui să facă parte din maniferstările publice lansate de partidele politice. Despre masca insa... doar codul bunului simt ar putea sa spuna ceva...

Adauga comentariu