Judecătoarea Adina Daria Lupea îl „desființează” pe Cristi Danileț: „Eu nu formulez 12 întrebări, ci mai multe…”

După anunțul privind numirea Danei Gârbovan la Ministerul Justiției, lumea justiției s-a împărțit în două tabere adverse: pro și contra. Opinia publică s-a divizat. În acest context, Dana Gârbovan formula 12 obiective pe care le are în vedere dacă va fi numită în Guvern, în calitate de ministru al Justiției. Tot 12 sunt întrebările pe care le formulează și judecătorul Cristi Danileț, pentru a evidenția caracterul controversat al judecătoarei Dana Gârbovan.

În acest joc al controverselor, judecătoarea Adina Daria Lupea formulează, la rândul ei, o serie de întrebări deosebit de corozive judecătorului Cristi Danileț. Doar că acestea nu sunt 12, ci chiar mai multe, și vizează aspecte mai puțin cunoscute sau ocultate din activitatea profesională a judecătorului Cristi Danileț.

Judecătoarea Lupea își începe șirul întrebărilor cu una formulată deosebit de abil:

sursa captură: adinadarialupea/facebook

„Doamne fereste de memoria scurta! Vorbesc asa, la persoana a doua singular de amorul artei, că dacă ne luam unii pe alții la întrebari, fiți siguri ca sunt intrebari destule:

Dar cand ai fost numit consilier la Macovei din judecator de tribunal, cu cine ai discutat si cand?  Nu v-ati sunat la telefon deloc si nici nu v-ati scris, ati vorbit prin Morse.

Cand ai mintit un tribunal intreg ca ai probleme de familie si ca ai nevoie de concediu de odihna, cand tu mergeai pe sest consilier la Macovei cum a fost? Transparent?

Dar cand ai fost revocat din functia de membru CSM de peste 1000 de judecatori cum a fost?

Dar cand te folosesti de inamicii colegilor tai, punand troli la Inspectie pe numele lor, cum e? Te simti liber si inamovibil?

Dar cand uiti de arestati si le expira masura, cum e? Ai vreo responsabilitate?

Cand CCR era buna cu tine si te repunea in functie cu 6-3 cum a fost?

Dar cand ti-ai denuntat cel mai bun prieten la DNA, oferindu-te martor voluntar, cum a fost? Ca pana una alta Adi Neacsu a fost condamnat cu 5-3. Adica 5 judecatori din 8 ai ICCJ au considerat ca e nevinovat.

Ce institutie ai condus pana atunci cand ai fost pus sa inventariezi arhiva SIPA? S-au facut ceva cursuri de formare inainte sau ai intrat pur si simplu acolo?

Cand UNJR te-a sprijinit in candidatura la CSM cum a fost? Atunci numarai membrii asociatiei?

Cand participi la interviuri la televiziuni obscure cum a fost? Te invitau asa, ca le era drag de tine, nu e asa?

Cand ai mintit judecatorii de la Cluj ca toata lumea va vota revocarea doamnelor Baltag si Oprina cum a fost?

Cum a fost cand erai in fata Curtii de Apel, primind inocent flori de la copii nevinovati, in spatele palmitelor galbene #rezist pentru justitie cum a fost?

Cand ai negociat cu un sef de stat numirea unui procuror in functia de presedinte al CSM cum a fost?

Raspuns: Pentru ca puteai!

Eu nu formulez 12 intrebari ci mai multe. Pot scrie si o carte despre cartofii prajiti si primaria domnului Funar”, a notat judecătoarea Adina Daria Lupea pe pagina sa de socializare. 

 

sursa foto: adina daria lupea/pagina personală de facebook

Adauga comentariu