Jucatori Anonimi in Cluj: "La alcoolisti, drumul mai duce prin spitale… La jucatori, drumul pana la funie e mult mai scurt"

Comentarii

maria

03.09.2014 09:17

Felicitari pentru articol. Era si cazul ca cineva din presa sa inceapa sa scrie despre jocurile de noroc si cat de mult rau fac. Sper ca acest grup sa tina cat mai mult si sa apeleze lumea la el...atat jucatorii cat si familiile jucatorilor.Poate ar fi bine sa se porneasca o campanie in presa prin care sa se atentioneze lumea si politicienii cat de mult rau fac aceste pacanele si sali de jocuri, case de pariuri sportive lasate la liber . Este ingrozitor sa iesi pe stada si sa vezi ca tot a 4-5 usa este o casa de pariuri, o sala de jocuri, sa vezi reclame peste tot...chiar si la televizor. ...poate chiar le dati subiect de campanie pe care sa marseze....si care macar sa fie cu folos....la ce date ati dat din statistici sigur se aleg cu un mare numar de alegatori (chiar daca nu sunt jucatorii, sigur sunt familiile distruse de aceasta boala). 

Leo

05.03.2015 08:47

Grup de suport pentru jucatori de noroc Cluj În fiecare Sambata de la ora 14.00, grupul se întâlnește în Piața Muzeului, str. Virgil Fulicea, nr. 1 (la Centrul de Voluntariat). Participarea este gratuită. Ne puteti contacta la email: jucatori.anonimi@gmail.com si la tel : 0740254599

Adauga comentariu