Jos palaria, Zolty de la Bogata!

Zolty de la Bogata este blogger si un tip sufletist, care vrea ca si alte persoane care nu se pot deplasa sa guste din fericirea simpla de a te plimba pe sub razele soarelui.

Distrofia musculara progresiva l-a tintuit pe Zolty in scaunul cu rotile si stie cat e de crunt sa nu poti merge. Blogosfera i-a fost alaturi cand a avut nevoie. In 2011 i-a fost consolidata si izolata casa, la initiativa lui Groparu, dar si cu ajutorul altor oameni inimosi din online si offline.

Apoi a avut parte de mici bucurii pe care nu credea sa le guste vreodata... a vazut marea.

Nu are Zolty prea multe, insa incearca sa daruiasca bucurii, la randul sau, prin intermediul celor care au mai mult. Si a participat activ la multe campanii.

Cel mai nou proiect al sau consta in strangerea de fonduri si achizitionarea de carucioare electrice pentru oamenii care au mare nevoie de ele, insa nu si le permit. Prin intermediul blogului pe care il mentine activ de 6 ani, vrea sa stranga fonduri pentru a ajuta si alti suferinzi sa aiba fotolii rulante performante, care sa le usureze viata.

Zolty nu cere prea mult, ci un loc de banner pe un blog sau o suma modica, ca sa poata cumpara carucioare electrice second si sa le ofere celor in nevoie.

Jos palaria, Zolty!

Adauga comentariu