Jos palaria, Voicu Oprean!

La recentul bal de caritate organizat de Transylvania College, la care organizatorii n-au binevoit sa invite presa, desi era o initiativa admirabila, au participat foarte multi oameni cu dare de mana din oras. Pentru multi dintre ei, evenimentul a fost doar o modalitate de a-si mai etala toaletele sau de a interactiona in vederea business-ului, si prea putini au fost cei care s-au implicat cu bancnote pentru cei aflati in nevoie. Unul dintre cei mai generosi contributori a fost rebelul Voicu Oprean de la AROBS, cel care s-a implicat cu cateva mii de euro bune, si in fata caruia ne dam jos palaria. Asta e PR, Voicule, cand te lauda ziarele fara sa le pui tu :) Ai demonstrat ca ai suflet si ca nu ai arici in buzunare, ca si majoritatea participantilor. Felicitari!

Comentarii

atilla

28.11.2013 13:03

Asta de intrebi de sponsorizari ...ti-e rau? Lucrezi la un fast food al carui patron iti da 600 in mana si pt care actul caritabil e ca te lasa sa vii la servici, sau esti ceva ziarist in devenire care a intarziat cu noutatile si acuma le scuipa altora in ciorba. Cede-ma , omul are suflet.

Vasile

28.11.2013 12:30

Nenea cu bulina rosie.... nu da din banii lui ca da din impozitul datorat statului. Dai din banii pentru invatamant, pentru sanatate etc. Meseriasul asta nu ar da niciun leu de la el daca nu ar obtine ceva material in schimb. Articolul pare fals :)

Stefan

27.11.2013 18:09

Ma bucur pentru faptul ca incet, incet, apucam sa vedem si oameni care isi gasesc fericirea nu in agonisire ci in bucuria altora. Din partea mea primeste o bulina rosie mare.

asta se cheama ...

27.11.2013 17:55

cati bani ati luat pt articol? ce contracte aveti cu AROBS ... daca nu a fost invitata presa de unde stiti cine si cat a dat

Adauga comentariu