Jos Palaria, Untold Festival!

Comentarii

HeyRup

31.07.2015 14:12

Eu cred ca tinerii aia radiau de altceva, nu de entuziasm.

oltea

31.07.2015 14:40

care public larg cand se intra numai pe bilet? cred ca va scapa ceva aici: acest festival a fost organizat sub cupola Capitalei Tineretului, prezentat ca un festival pentru toti clujenii, dar la care se intra doar pe bani. ca sa nu mai spun ca in orice oras mare din lumea asta, Primaria nu da bani pentru ca pune la dispozitie spatiul public, ci primeste sume consistente pentru inchirerea acestuia.un oras intreg a fost intors cu susul in jos pentru ambitia cuiva. eu, ca locuitor al Clujului care plateste taxe de cand se stie, ma simt jignita de modul discriminator in care Primaria a decis ca anumiti cetateni ai Clujului sunt mai cetateni decat altii. nu am nicio obligatie sa suport galagia infernala, sa vad vome si pisat pe jos si sa ocolesc jumatate din oras ca sa ajung acasa. nu este razboi ca sa accept sacrificii in numele binelui public cu atat mai mult cu cat nimeni nu are cum sa cuantifice acest iluzoriu bine public. nici Boc si nici organizatorii festivalului nu au inteles ce inseamna un oras si cum se arata respectul pentru cetatenii lui. festivaluri de o asemenea amploare se fac in afara orasului, nu in buricul lui. si pe bani privati si sponsorizari, nu pe bani publici. vom vedea cum arata parcul dupa ce pleaca tot puhoiul de lume care il calca in picioare in conditii de ploaie, si nu numai, si cine va plati refacerea lui. probabil tot noi in numele binelui public.     

Mihaela

31.07.2015 14:56

"A fost o curatenie exemplara"Oare la ce festival au fost autoarele articolului? Erau mormane de gunoi la tot pasul :(

CetateanulTurmentat

31.07.2015 14:57

Nu au fost cozi? :)))

EU

01.08.2015 05:34

NU, nu au fost cozi, in astea 2 zile nu am stat mai mult de 2 min la o coada indiferent pt ce a fost. Singuru loc unde am vazut cozi a fost la sectiunea de mancare unde trebuie sa recunosc ca nu am fost/stat dar intradevar era foarte multa lume.

Lucian

31.07.2015 22:52

:)) Curat, de aia gheorgheniul era (inca mai e) plin de gunoaie pe strada. Sa vezi ce energie iei de la tineri cand te trezesti in miez de noapte si dimineata te scoli devreme. Asa energie ai de cobori toti sfintii. 

M

01.08.2015 13:53

Stau in Gheorgheni, nu am vazut gunoiul mentionat de tine. Unde este gunoiul?

Adi

01.08.2015 00:00

Igienizat non-stop....hahahahahaha,sper ca glumești...nimeni nu curăța masa după ce mâncau si nici măcar nu au angajat personal sa o facă măcar o data la o ora( probabil nu Au făcut destui bani săracii) De wc-uri portabile sa nu vorbim, fiecare țăran își făcea nevoile pe lângă, doar sa stea fraierii la rând cică. Dar sa nu uitam ca trăim in România si sa nu cumva sa confundam cu Tomorrowland:) Pentru cine a scris articolu asta sper ca a meritat! In rest Untold Festival e Tareeee!  

momo

01.08.2015 01:24

Da, intr-adevar s-a auzit in tot orasul. Din nefericire, unii au fost nevoiti sa fie activi a doua zi dimineata la ora 8. Pe chipul lor nu se putea citi fericirea, desi nu au participat la festival pentru ca, datorita "serviciului", stiau ca nu isi pot permite o noapte nedormita. cu toate acestea au avut parte de putina odihna... si mai urmeaza cateva nopti... Multumim primariei si organizatorilor pentru acest festival civilizat. In acest oras, capitala europeana a tineretului, locuiesc doar tineri, cu varsta intre 17 si 24 de ani, care nu muncesc deoarece sunt tinuti de parintii lor, parinti care se pot odihni pentru ca locuiesc la mare distanta de acest oras, si acesti tineri au nevoie de entertainment pe cursul noptii, altfel se plictisesc si te pomenesti ca se duc la munca a doua zi....Fratilor, e super ca avem asa un festival in targul lui boc, dar cu putin creier, avand in vedere ca se intinde pe durata a 4 zile/nopti, cred ca se putea organiza astfel incat noaptea, oamenii care doresc sa poata dormi (in casele lor). Pentru distractia zecilor de mii de tineri veniti din alte orase (de care ne bucuram si le multumim!), nu cred ca era cazul sa calcam in picioare si mai multe zeci de mii de clujeni care nu se pot odihni. E o vorba: ce e mult nu e sanatos. 

Dia

01.08.2015 11:06

Facem schimb de case? Ofer loc linistit la Turda pe loc agitat la Cluj :)) revenind la problema, termopanele nu te ajuta? E o reala diferenta cu ele inchise sau deschise. Si daca nu poti dormi nici cu ele inchise, inseamna ca esti mai sensibil cu somnul si locul tau nu e in Cluj :) ai vrea sa ne intoarcem acum 100 de ani, la liniște si la carute? Evoluam...acceptati o data si nu mai faceti din tantar armasar.

Bogdan Andrei

01.08.2015 13:30

Nu vreau să jignesc dar te(vă) rog să gândiți în perspectivă, lărgiți-vă orizontul. Imaginați-vă că nu doar distracția unor tineri e scopul, tinerii ăia care au venit de peste tot, se vor duce acasă, află prieteniilor lor de Cluj-Napoca, de acest festival, unii prieteni vor fi interesați de acest oraș și vor veni cu un scop sau altul aici. Untold Festival e o oportunitate foarte bună de a pune Clujul pe hartă, ca să zic așa. Și nu cred că 2 nopți ( cea de joi și cea de duminică că în rest e weekendul) nu se pot accepta din partea clujenilor. Învățați să acceptați anumite lucruri dacă pot avea impact pozitiv asupra comunității pe termen scurt-mediu-lung.Aș mai continua dar ajunge.Semnat, un tânăr de 24 de ani care a mers la muncă vineri și va merge și luni și nu stă pe banii părinților și vrea tot binele pentru acest oraș!Numai bine!

Andrei

01.08.2015 13:56

Subscriu la ce a scris @momo. Festivalul putea fi organizat in afara orasului (spre exemplu Valea Garbaului unde a fost si Peninsula) si puteau fi programate concertele la ore normale nu la 02.00 dimineata. Cine a mai auzit festival in toiul noptii. Exista totusi niste norme de convietuire sociala si daca pana acum festivalurile erau limitate sa tina pana la ora 23.00 nu inteleg acum de ce s-a facut exceptie ?

Adauga comentariu