Jos pălăria tuturor turcilor care au participat la Festivalul Turcesc din Cluj-Napoca!

Festivalul Turcesc – Festivalul Multiculturalităţii s-a desfăşurat sub motto-ul "Descoperiţi cultura şi bucătăria turcească", în perioada 14 – 16 iulie, fiind organizat de Fundaţia Lumina (apropiată de clericul Gulen, oponent al preşedintelui Turciei), Fundaţia Tuna, Şcoala Internaţională Spectrum, cu sprijinul Primăriei şi Consiliului Local Cluj-Napoca.

La acest Festival a fost distribuit gratuit cumpărătorilor Ziarul "Zaman – România", care conţine articole pro-Fethullah Gulen şi anti-Erdogan. Motiv pentru care municiplaitatea clujeană a considerat oportun să-i amendeze pe organizatori.

Îi amintim Excelenței Sale/Maestrului Emil Boc că libertatea de expresie, a cuvântului și interzicerea cenzurii sunt trecute în Constituția României și-i batem obrazul “constituționalistului” care susține că este.

În același timp, ne scoatem pălăria în fața turcilor care au ales să se opună și prin acest mic gest apucăturilor dictatoriale ale lui Recep Erdogan.

Comentarii

Claudia

17.07.2017 14:50

Primăria distribuie, pe banii noștri, la fiecare început de an, câte o fițuică în care Boculeț se laudă/minte în legătură cu ceea ce a realizat in anul precedent și ne îndeamnă să ne plătim impozitele pentru a avea el bani să-i foloseasca exact cum dorește.Personal simt acest gest ca o intruziune în viața mea, nu am nevoie de această fițuică, nu mă interesează, nu cred cele scrise acolo.Cine ar putea amenda primăria pentru minciunile de acolo și pentru aruncarea banilor pentru tipărirea acestor minciuni?

calin

17.07.2017 19:29

Amenda trebuiau sa primeasca pt lipsa caselor de marcat.

Adauga comentariu