Jos palaria, Szakats Istvan !

Tot mai multi clujeni incep sa puna intrebari despre modul in care sunt cheltuiti banii publici alocati federatiei Share. Printre acestia si Istvan Szakats care considera ca Federatia Share a fost constituita cu scopul de a investi in tineret pentru o dezvoltare urbana sustenabila si responsabila si sustinerea comunitatilor de tineri din municipiu. Intrebarea clujeanului este cum si-a distribuit  Federatia Share bugetul pentru fiecare dintre cele 365 de zile in conditiile in care doar pentru patru zile cheltuieste patru milioane de euro in cadrul festivalului Untold.

Istvan Szakats i-a atacat recent pe reprezentantii Share acuzandu-i ca prin ipocrizia de care dau dovada decredibilizeaza Clujul in lupta pentru adjudecarea titlului de Capitala Culturala Europeana in anul 2021. 

“Ipocrizia crasa a celor de la Share decredibilizeaza orasul la aplicatia pentru titlul de Capitala Culturala Europeana” a afirmat recent Istvan Szakats.

Pentru modul in care Istvan Szakats ii critica public si incearca sa ii aduca cu picioarele pe pamant pe rerezentantii Federatiei Share Ziar de Cluj isi da Jos Palaria!

 

Adauga comentariu