Jos pălăria! Randament de 180% la asfaltările județene! De la începutul pandemiei, Alin Tișe a asfaltat prin comunicate cât în 2 mandate

În numai două luni de pandemie, Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj, a asfaltat, prin comunicate de presă, cât în două mandate! Nu a trecut săptămână de stare de urgență fără 2-3 comunicate cu noi asfaltări, iar acum, în starea de alertă, asfaltările furibunde continuă, ajungând astăzi, dacă stăm să facem un calcul rapid, la un procent de asfaltare a județului de 180%!

Chiar și județele învecinate vor ajunge să beneficieze în curând de asfaltări, pentru că Alin Tișe, odată pornit, cu greu va mai putea fi oprit, la ce avânt vedem că are în prezent!

Când vom ajunge la procentul de 500% asfaltări județene, ba chiar la 1000%, și celor din Sălaj, Alba, Maramureș, Bistrița-Năsăud, Mureș și Bihor li se vor turna covoare asfaltice a la Cluj, prin comunicate de presă.

Deocamdată, biroul de presă al celui mai mare asfaltator din țară ne anunță:

„Consiliul Județean Cluj a încheiat cinci noi contracte de lucrări de întreținere care au drept scop îmbunătățirea condițiilor de circulație pe drumurile județene.

Astfel, pe drumul județean 109C Gherla – Fizeșu Gherlii – Țaga lucrările vor viza un sector în lungime de 8,1 kilometri, de la km 1+400 la km 9+500.

Pe drumul județean 107P Gilău – Someșul Rece – Mărișel vor fi executate lucrări de întreținere cu asfaltare pe sectoare pe tronsonul cuprins între km 0+000 și km 24+000. Tot pe drumul județean 107P, pe tronsonul cuprins între localitatea Mărișel și joncțiunea cu drumul național 1R, se vor executa, de asemenea, lucrări de întreținere cu asfaltare pe sectoare.

În ceea ce privește drumul județean 161E (DJ 161D) Târgușor – Diviciorii Mici – Diviciorii Mari,  lucrările de întreținere vizează un sector în lungime de 5,5 kilometri, de la km 0+000 la km 5+500.

De asemenea, pe drumul județean 161 Dăbâca – Panticeu lucrările de întreținere se vor finaliza cu amenajarea și asfaltarea joncțiunii cu drumul județean 109A situată în centrul localității Panticeu.

Lucrările vor demara în perioada următoare, după finalizarea lucrărilor aflate în derulare.”

Ziar de Cluj își dă jos pălăria în fața acestor mărețe realizări, ba chiar ne-am cumpărat online mai multe pălării, pe care le ținem de rezervă, să le dăm jos la inaugurarea Spitalului Regional de Urgență și a tuturor celorlalte promisiuni electorale, acum că tot se vor apropia, la un moment dat, după pandemie, alegerile!

Adauga comentariu