Jos palaria, Radu Ratiu si echipei Cluj Arena!

La intalnirea de joia trecuta dintre reprezentantii Cluj Arena si administratorul judiciar al Clubului Universitatea Cluj, Marieta Anastasescu, s-a decis ca echipa Sepcilor Rosii sa joace in sezonul 2015-2016 pe Cluj Arena. Propunerea directorului Radu Ratiu a fost ca echipa universitara sa nu mai plateasca chirie pentru meciurile desfasurate acasa, in contrapartida cu cedarea sistemului de ticketing catre Cluj Arena a fost acceptata de administratorul judiciar al clubului. 

“Primii pasi sunt ca echipa sa se inscrie in Liga a doua, iar ulterior, dupa o discutie in Consiliul de Administratie, sa stabilim preturile biletelor. La intalnire am discutat cedarea vanzarii biletelor catre Cluj Arena in contrapartida cu plata chiriei care pentru un singur meci este de 7.500 euro. Inchirierea stadionului pentru un meci, indiferent de ora de disputare a partidei, este de 7.500 euro, iar aceasta inchiriere presupune trei zile pentru ca echipele au de facut si antrenamentele. Veniturile pentru noi ca administratori ai stadionului sunt foarte greu de preconizat si conteaza foarte mult de evolutia echipei. Tinand cont ca si in Liga a doua sunt echipe cu traditie in fotbalul romanesc anticipam 2.000-3.000 de spectatori pe meci”, a afirmat Radu Ratiu.

Pentru modul in care au inteles sa tina echipa Universitatea Cluj “acasa” si sa permita ca aceasta sa isi dispute meciurile in fata fanilor pe cel mai frumos stadion din Transilvania, Ziar de Cluj isi da jos palaria in fata directorului Radu Ratiu si a echipei Cluj Arena.

Comentarii

cornel

02.07.2015 17:08

Nu pare foarte realist acest Ratiu, 3000 de spectatori pe meci au fost in Liga 1, jucand in nocturna, la ore convenabile. Sambata la ora 10 sau 11 cand se joaca meciurile de Liga 2 n-o sa fie nici 1000 de spectatori in medie! Construirea stadionului din bani public a fost o mare greseala, nici macar de un singur meci al nationalei nu am avut parte, sau finala de cupa sau macar supercupa! Noroc cu Pandurii ca asa am avut macar meciuri de Europa League, ca daca era sa asteptam dupa U... Nici macar concerte importante nu au fost, au fost doar concerte cu expirati, ca artistii importanti aleg Bucurestiul! Se puteau folosi banii ce s-au aruncat pe mega-stadion mult mai util!

Adauga comentariu