Jos palaria, Radu Ratiu si echipei Cluj Arena!

La intalnirea de joia trecuta dintre reprezentantii Cluj Arena si administratorul judiciar al Clubului Universitatea Cluj, Marieta Anastasescu, s-a decis ca echipa Sepcilor Rosii sa joace in sezonul 2015-2016 pe Cluj Arena. Propunerea directorului Radu Ratiu a fost ca echipa universitara sa nu mai plateasca chirie pentru meciurile desfasurate acasa, in contrapartida cu cedarea sistemului de ticketing catre Cluj Arena a fost acceptata de administratorul judiciar al clubului. 

“Primii pasi sunt ca echipa sa se inscrie in Liga a doua, iar ulterior, dupa o discutie in Consiliul de Administratie, sa stabilim preturile biletelor. La intalnire am discutat cedarea vanzarii biletelor catre Cluj Arena in contrapartida cu plata chiriei care pentru un singur meci este de 7.500 euro. Inchirierea stadionului pentru un meci, indiferent de ora de disputare a partidei, este de 7.500 euro, iar aceasta inchiriere presupune trei zile pentru ca echipele au de facut si antrenamentele. Veniturile pentru noi ca administratori ai stadionului sunt foarte greu de preconizat si conteaza foarte mult de evolutia echipei. Tinand cont ca si in Liga a doua sunt echipe cu traditie in fotbalul romanesc anticipam 2.000-3.000 de spectatori pe meci”, a afirmat Radu Ratiu.

Pentru modul in care au inteles sa tina echipa Universitatea Cluj “acasa” si sa permita ca aceasta sa isi dispute meciurile in fata fanilor pe cel mai frumos stadion din Transilvania, Ziar de Cluj isi da jos palaria in fata directorului Radu Ratiu si a echipei Cluj Arena.

Adauga comentariu