Jos Palaria pentru turneul caritabil de poker organizat de Beard Brothers!

Cunoscuti deja pentru spiritul civic si pentru evenimentele caritabile pe care le organizeaza, echipa Beard Brothers vine cu o noua surpriza. In 13 martie vor organiza un turneu caritabil de poker. Ei cer profesionalism din partea participantilor, iar intrarea in club este libera.

Pentru organizarea acestui eveniment, barbosii colaboreaza cu Rounders Poker Lounge, cel mai mare club de poker live din Transilvania si, totodata, unul dintre cele mai apreciate din tara. Turneul de poker face parte din campania numarul 8 al asociatiei Beard Brothers: The Beard Mobile. Scopul acesteia este strangerea de fonduri pentru achizitionarea unei masini, care sa fie ulterior folosita ca taxi comunitar pentru persoanele cu dizabilitati. In acest sens au nevoie de o suma de aproximativ 12.000 de euro.

Turneul caritabil de poker va avea loc in data de 13 martie 2016, de la ora 18, la Rounders Poker Lounge Cluj-Napoca si prespune: 12 mese, 10/10 jucatori, Buy-in 100 de lei, Rebuy 100 de lei, nelimitat. 

Pentru spirit civic si creativitate in materie de evenimente caritabile, Ziar de Cluj isi da Jos Palaria pentru echipa Beard Brothers!

Adauga comentariu