Jos Palaria! pentru proiectul O Masa Calda

Comentarii

Valentin

10.12.2013 16:19

Nici eu nu vreau sa fiu rau Alex, asa ca tot ce pot sa iti spun este ca sa nu dea Dumnezeu sa intelegi cum au ajuns acei oameni asa. Exista un anumit discurs care se vrea de "adevarata dreapta", dar care nu inseamna altceva decat nesimtire si rautate...Nu fa greseala asta.

Masa de Joi vin...

18.10.2013 13:22

[...] rup doua ore pe saptamana, ca sa gateasca o masa calda pentru nevoiasi. Tineri, studenti si cadre universitare ale Facultatii de Stiinte Politice, Administrative si ale [...]

Mihai

11.10.2013 11:40

Felicitari! Extraordinara ideea cu meditatul!

alex

11.10.2013 10:32

Nu vreau sa fiu rau, dar cum au ajuns acesti oameni sarmani? De ce nu au facut sau nu fac nimic pentru viitorul lor? De lucru se gaseste oriunde, pe bani mai multi sau mai putini, dar totusi bani.

Patricia Sasz

10.10.2013 21:04

Aveți perfecta dreptate! E vina noastră, a cetățenilor ca toleram așa ceva. La fel e si in cazul chefurilor pentru pensionarii PDL, chefuri plătite din banii noștri!

Pop Codruta

10.10.2013 13:26

Ironia este ca fac acest lucru la cativa pasi de cantina sociala care a uitat care este rostul ei. Pentru aceasta cantina pregatirea celor mai mari portii la diferite festivaluri culinare sunt prioritati si motive de mandrie iar nu deservirea acelor persoane defavorizate. Din cate imi aduc aminte aceasta a fost destinatia acestei cantine si nu participarea alaturi de marimile cetatii la evenimente mondene. Nu cred ca primaria trebuie sa finanteze functionarea unor restaurante si localuri ci mai degraba sa se indrepte catre cei defavorizati, cei care sunt singuri si nu isi pot procura sau pregati mancarea zilnica. In occident, unde am locuit multa vreme, serviciile sociale finantau proiecte de tipul meals on wheels care sprijineau aceste categorii de oameni, nicaieri nu am vazut restaurante finatate din bani publici !

Adauga comentariu