Jos Palaria pentru Pizza Acrobatica!

Initiativa bloggerului Zolty din Bogata a gasit sustinere din partea pizzeriei Acrobatica, ce-si doreste sa-l ajute pe clujean sa organizeze mesele saptamanale pentru copiii saraci din Bogata. 

"Cand am citit prima data acest articol, ne-au dat lacrimile. Numai sa iti imaginezi ca nu ai dupa ce bea apa, si te ia cu fiori. Apoi ne-am dat o palma (la figurat) si ne-am zis ca daca i-am lasa toti doar cu lacrimatul, ar muri de foame copiii. Asa ca LUAM MASURI. De 2 ori pe luna, vinerea, 15% din vanzarile Pizza Acrobatica Cluj vor intra in contul lui Zolty din Bogata, pentru a putea asigura o masa copiilor din satul lui. Va invitam sa nu lacrimati si sa faceti ceva cu adevarat: fie comandand in zilele respective, fie participand direct cu contributii personale. Aici si acum e momentul pentru a fi mai buni. Prin fapte, nu prin vorbe sau like-uri", au scris cei de la Pizza Acrobatica pe pagina lor de Facebook.

Pentru ca inteleg ca ajutorul nu consta in Like si Share ci in implicare, Ziar de Cluj isi da Jos Palaria in fata celor de la Pizza Acrobatica!

Comentarii

zoltybogata

11.03.2014 18:56

Am hotărât împreună cu Pizza Acrobatica prima zi să fie săptămâna asta, Vineri 14 Martie. Ms mult pentru promovare, multă sănătate

Adauga comentariu