Jos Palaria pentru emisiunea de la radio a juratului MasterChef, Adrian Hadean!

Dupa ce a deschis o scoala de bucatari la Cluj, cunoscutul jurat MasterChef, Adrian Hadean, va avea si o emisiune proprie la radio. Astfel, incepand cu data de 6 martie, saptamanal, Adi Hadean va vorbi la postul de radio Europa FM. Programul intitulat "Medium Rare" figureaza in grila, duminica, de la ora 12. 

Miza acestei emisiuni este de a invata publicul sa manance calitativ, nu cantitativ. Prin urmare, in fiecare duminica, bucatarul va alege o tema legata de alimentatie pe care o va dezvolta si pentru care va propune mai multe retete. In plus, in cadrul emisiunii, Adrian Hadean va avea si diversi invitati cu care va discuta pe tema aleasa.

Juratul MasterChef nu se afla la prima experienta de acest gen, avand deja in spate 13 ani de activitate la posturi radio. Inca de la 17 ani a inceput sa lucreze la posturi radio din Baia Mare, iar, in timp, pasiunea sa pentru gastronomie l-a determinat sa se implice tot mai mult in aceasta directie. Dincolo de aparitia TV in cadrul emisiunii MasterChef, Adi Hadean a avut proiecte de educatie culinara si in gradinite. De asemenea, el este autorul unor carti de bucatarie si, totodata, administratorulu unui blog, adihadean.ro, pe care scrie constant. Datorita lui, retetele nu se mai invata doar din carti, se iau si de pe bloguri, se vad la TV si, din 6 martie, se vor auzi si la radio.

Pentru pasiune, pentru diversitatea activitatilor in domeniul gastronomiei si pentru impartasirea secretelor sale culinare cu publicul, Ziar de Cluj isi da Jos Palaria in fata lui Adi Hadean!

Adauga comentariu