Jos Palaria pentru Beraria Culturala!

Beraria Culturala s-a dovedit un eveniment consecvent, a fost un an plin de dezbateri cu adevarat interesante. Proiectul a fost initiat de jurnalistul Ion Novacescu, iar de-a lungul timpului a abordat printre cele mai interesante teme de dezbateri din Cluj-Napoca

"Beraria Culturala” a pornit ca un proiect cultural si comunitar si a fost initiat de Fundatia “Armonia”. Proiectul a ajuns la editia a 27-a, iar la editia de aseara au fost premiati cu cate 1.000 de lei primii zece studenti cu cele mai bune rezultate obtinute in anul anterior, cu sprijinul companiei "Ursus".

De-a lungul anului, clujenii au avut ocazia sa participe la dezbateri pe diferite teme, de la cele sociale, politice sau administrative. Au fost invitati psihologi, oameni de cultura, profesori universitari sau sportivi.

Ion Novacescu, initiatorul acestui proiect, a demonstrat seriozitate si aplecare spre subiecte actuale, nicidecum redundante. S-a vorbit despre iubire si libertate, despre liberul albitru, despre increderea in justitie la romani, despre iresponsabilitatea la romani, au fost pusi in oglinda jurnalistii si propagandistii. In paralel, s-au organizat strangeri de fonduri pentru diferite cauze umanitare, cu participarea unor actori sau artisti cunoscuti.

In acest fel, proiectul a reusit sa se impuna printre clujeni si a devenit printre cele mai apreciate dezbateri ale urbei. Pentru consecventa de care au dat dovada organizatorii, Ziar de Cluj isi da Jos Palaria!

Foto: Cosmin Ignat

Adauga comentariu