JOS PĂLĂRIA! Mulţumim „Detaşamentului de Pompieri Rosal” care au lăsat baltă gazonul şi au salvat Tetaromul!

În ţara asta mori cu dările plătite la zi din cauza incompetenţei imbecililor pe care-i plătim din aceste dări să-şi facă datoria, să facă ca lucrurile să funcţioneze, să facă ca situaţiile de urgenţă să nu ajungă o urgenţă, să fie rezolvate fără a se ajunge la pagube majore şi la victime.

Avem infernal de mulţi tăietori de frunză în tot felul de agenţii, direcţii şi regii de control, cu atribuţii încălecate şi care habar nu au cu ce se ocupă, ce verifică şi de ce ar verifica. Ei îşi verifică lista de şogori şi păduchii din cap şi atât.

Săptămâna aceasta s-a făcut scrum (literalmente scrum) depozitul Philip Morris din Tetarom 1 din Cluj-Napoca.

Hala a fost total compromisă, s-a văzut şi din imagini că s-a făcut scrum. Purtătorul de cuvânt al Consiliului Judeţean Cluj, instituţie de care aparţine parcul industrial în care a avut loc incendiul, a susţinut (în ziua evenimentului) „că echipamentele de stingere ale incendiului montate în hală au funcţionat la capacitate maximă, motiv pentru care flacările au fost stinse într-un interval de timp relativ scurt”.

Cu alte cuvinte, operaţia a reuşit, pacientul a decedat.

Căci, la scurt timp de la incident, din interiorul operaţiunii de stingere în „timp relativ scurt” ne parvine următoarea informaţie:

„Salut, în legătură cu incendiul de la Tetarom. Când s a aprins focul angajaţii firmei au luat, au asamblat furtunurile să stingă focul şi, surpriză, nu era apă pe instalaţii... Erau cei de la Rosal acolo şi cu furtunurile cu care udau gazonul, cu acelea încercau să stingă focul... Plus: pompierii au venit făra apă şi ei crezând că este apă pe instalaţii la ei...”

Dar n-a fost să fie. Din cauză că „echipamentele de stingere ale incendiului montate în hală au funcţionat la capacitate maximă” – dar nu cu apă, ci cu aer şi minciuni.

Iar dacă incendiul nu s-a extins şi la alte locaţii, acest fapt îl datoră „Detaşamentului de Pompieri Rosal” care au lăsat baltă gazonul şi au salvat Tetaromul!

JOS PĂLĂRIA!

PS: În atenţia autorităţilor incompetente ale statului român: lăsaţi, bă, minciunile şi puneţi osul la treabă, faceţi-vă meseria! Inclusiv cei de la Agenţia de Protecţia Mediului Cluj care au minţit cu neruşinare că au fost probleme minore de poluare după incendiul de la Tetarom. Dar măsurătorile independente au arătat un nivel foarte mare de substanțe toxice în aer.

CITEŞTE: APM spune că au fost probleme minore de poluare după incendiul de la Tetarom. Măsurătorile independente arată un nivel foarte mare de substanțe toxice în aer. Care este cauza fumului dens

PS2: Aşteptăm şi noi un raport public al anchetei cu privire la cauzele incendiului şi la modul în care s-a făcut intervenţia. Chiar vă rugăm să nu muşamalizaţi cele semnalate de noi. Mulţumim.

Adauga comentariu