Jos palaria, Mihai Gotiu!

Luati in gura un piramidon, stim ca nu va vine sa credeti ochilor, ca senatorul USR Mihai Gotiu primeste azi Jos Palaria tocmai de la Ziar de Cluj. Dar merita!

Asa cum Emanuel Ungureanu este cel mai activ deputat clujean, asa si Mihai Gotiu este de departe cel mai activ si implicat senator clujean! Ultima sa initiativa - "Fara penali in functii publice!" - a strans la Cluj peste 4500 de semnaturi. A stat lumea la coada!

Iar asta e bine, ca mai exista si clujeni cu mintea deschisa pentru politica onesta si transparenta.

Pacat ca alte zeci de mii de clujeni FRAIERI accepta penali in functie si nu se implica in aceasta initiativa cetateneasca. Va enerveaza ca i-am facut fraieri pe cei mai multi dintre clujeni? Din pacate, avem si dovada. Ei l-au ales pe senatorul Marius Nicoara, iar acesta este in functie in continuare, desi are condamnare la inchisoare cu suspendare pentru ca a condus beat la volan. "Felicitari" celor care l-au ales!

"Felicitari" si clujenilor de etnice maghiara care l-au trimis pe senatorul Laszlo Attila sa doarma in parlament pentru al doilea mandat. Laszlo se ocupa de orice, de intalniri dubioase, de sforarii, numai de interesul clujenilor nu are timp.

Un alt martafoi inutil este senatorul PSD Vasile Ilea, ala care munceste pentru clujeni de se sparge, adica nici vorba. Cea mai importanta activitate a lui Ilea este trimisul de comunicate, meteahna invatata de la alt curajos, deputatul Hora Nasra. Trimiti un comunicat de trei lei si pac! crezi ca ti-ai facut treaba!

 

De aia merita sa il sustineti pe Gotiu in continuare. O fi dormit in Senat, o fi cam rubicond, dar este cel mai activ senator clujean si isi urmareste cu sinceritate obiectivele asumate in fata celor ce l-au ales.

Comentarii

hater

07.04.2018 21:22

Nu e cazul sa exagerați! Nu e corect sa comparați ceea ce a făcut și face Ungureanu cu hipstereala lui Gotiu. Campania cu "fara penali in funcții publice" e din ciclul "vrem albul sa fie alb". Sa strângi semnături pentru un principiu la care orice om normal adera e dovada ca in materie de demagogie Clujul nu excelează degeaba prin anticomunistul UTC-ist Emil Boc. Închei cu concluzia logica ca strânsul de semnături pentru ceva, oricât de corect sau incorect ar fi, poate face oricine; de la un senator am însă pretenții ceva mai mari. 

LULU

10.04.2018 11:00

subscriu!

Pavl

10.04.2018 12:03

De acord. ca sa nu spunem ca insasi aceasta initiativa, daca s-ar adopta, ar crea premisele pentru abuzuri. De exemplu, ma enerveaza Gotiu, ii fac un denunt si, voila, este cercetat penal. Mai poate sa ocupe functii publice? Concluzia e ca ar trebui sa fim mai rezervati si sa evaluam mai bine initiativele. Sa nu trecem dintr-o extrema in alta.

Sargent

09.04.2018 19:54

pentru a ajuta niste case de copii, copii fara noroc n-ar fi pus mana, umflatu ala imputit si nespalat

Adauga comentariu