Jos palaria, Luminita Silea!

Tot mai multi jurnalisti clujeni se revolta in fata incompetentei functionarilor din Primaria Cluj-Napoca. Aproape de fiecare data, o simpla intrebare adresata biroului mass-media din cadrul institutiei se transforma intr-o asteptare de 30 de zile, fara ca perioada “de detentie” sa fie justificata.

De la portar la primar, angajatii municipalitatii dau, de cele mai multe ori, dovada nu doar de un dezinteres palpabil fata de solicitarile cetateanului de rand, ci si de o lipsa de umanitate atunci cand vine vorba de ajutor  imediat. 

Dupa Cosmina Fernoaga, si Luminita Silea, o alta jurnalista de la Ziua de Cluj, atrage atentia asupra sistemului putred din Primaria Cluj-Napoca. 

Ziar de Cluj isi da Jos Palaria in fata indraznelii Luminitei Silea! 

Comentarii

alintimis

31.03.2014 16:08

nu e cine stie ce indrazneala sa te plangi de indolenta unor functionari.

Ioan

01.04.2014 00:27

niste penale toate 3 

make

01.04.2014 11:35

Curajosii de la ziua de cluj au si retras deja articolul de pe site. Mamaaa, ce demnitate, ce pastrare a liniei drepte, ce independenti ! Oau !

Protonic

01.04.2014 12:45

Ca raspund dupa 30 zile este una dar mai important este cum raspund dupa acest termen. Oricum legea nu este respectata caci prevede 10 zile pentru cazuri obisnuite si 30 numai pentru compleze si cu anuntarea petentului.Si cum spuneam dupa 30 zile in loc sa-si recunmoasca greseala si sa o corecteze, iti cer tot tie sa depui alte acte si declaratii si de la tine dar si de la vecin, lucru pe care tu nu poti sa-l controlezi, adica nu poti sa-ti obligi vec inul sa faca ceva! La un vecin iau dat acelasi nr. la casa ca si noua, ce vina am eu, actele sunt la ei de ce nu corecteaza greseala? Sa fie adevarat ce mi-a spus o cunostiinta ca fac asta pentru alegeri ca sa poata maslui voturile?

Adauga comentariu