Jos palaria, Lucia Suciu!

Cand vine vorba de solidaritatea in lumea politica, nu conteaza partidul din care faci parte. Acest lucru l-a dovedit recent PSD-ista Lucia Suciu. Primarita din Chinteni s-a aratat foarte ingrijorata de absenta indelungata a unuia dintre deputatii liberali din colegiul din care face parte comuna pe care o conduce. In plenul sedintei desfasurate la Prefectura Cluj, in fata celor prezenti, Lucia Suciu l-a tras de maneca pe senatorul Marius Nicoara intreabandu-l daca stie ca are un deputat PNL in Colegiul 5 si daca acesta nu cumva este bolnav. 

“Daca imi permiteti, domnule senator Nicoara, am o intrebare pentru dumneavoastra. Domnule senator, colegul dumneavoastra, domnul deputat de Colegiul 5, domnul Zlati, are o problema de sanatate, s-a intamplat ceva cu domnia sa? Suntem chiar ingrijorati ca de 4 ani de zile, azi maine avem 4 ani de cand nu l-am mai vazut si raspunzand de Colegiul 5 si fiind candidatul pentru Colegiul 5 poate ca aveam niste propuneri legislative sa i le inaintam, si nu reusim sa il gasim. Traiam cu speranta ca venind astazi aici am sa imi vad deputatul de pe Colegiul 5”, a afirmat Lucia Suciu in dialog cu Marius Nicioara.

Colegii de partid spun ca deputatul PNL de pe Colegiul 5, Radu Zlati, nu are probleme de sanatate, insa prefera sa calatoreasca in lumea virtuala prin postarile sale pe retelele de socializare in detrimentul deplasarii in teritoriu printre alegatori. Pentru modul elegant in care i-a batut obrazul senatorului Marius Nicoara in public fata lipsa de activitate a deputatului invizibil Radu Zlati, Ziar de Cluj isi da Jos Palaria in fata primaritei Lucia Suciu.

Comentarii

Adrian Farcas

15.09.2015 21:38

adica daca cineva stie sa dea o replica, trebuie sa aflam si noi ca altfel murim prosti?

bebe

16.09.2015 10:36

Si traiasca psd'ul si pupincurismul....

kallos francisc

16.09.2015 15:17

Corecta aprecierea,totusi doamna primar ar trebui sa lase ironia la o parte fiindca comuna Chinteni arata cel mai rau dintre comunele limitrofe,este primarita de ani buni dar cu rezultate mai mult decat modeste,face parte din partidul aflat la guvernare si nu e in stare sa sa aduca fonduri pentru asfaltarea drumurilor din comuna (inclusiv cele judetene) care arata mai rau decat dupa bombardament(drumul judetean 109v Cluj Napoca-Padureni Satulung-Giula).Sugerez doamnei primar cu tot respectul sa viziteze comuna Sancrai de langa Huedin care din punctul meu de vedere poate fi un exemplu de urmat(cred ca bugetul comunei Sancrai e mult mai modest decat cel al Chinteniului.Poate nu ar fi lipsit de interes ca ziaristii sa-i invite la drive test(daca se poate cu propriile masini)pe domnul prefect,domnul presedinte al Consiliului Judetean Cluj si pe primarii fiecarei comune si sa le vedem reactii la stiri, ca doar la anul au nevoie de voturile vesnicilor fraieri(scuze pentru termenul folosit, nu vreau sa jignesc nici un alegator).

Adauga comentariu