Jos pălăria IJP Cluj, Serviciul Rutier: Au arătat celor de la RADP Cluj-Napoca că nu dispun de un Cod Rutier alternativ!

În 17 iulie, anul curent, o maşină de ridicări a RADP Cluj-Napoca a fost filmată în timp ce şoferul avea impresia că este poliţist în misiune. Motiv pentru care nu numai că şi-a pus utilajul pe contrasens, dar a şi trecut pe roşu printr-o intersecţie – ce muşchii lui, doar este angajatul municipalităţii, iar la municiplaitatea clujeană, de sus, până jos, Legea este facultativă! Legea izvorăşte din muşchii fiecăruia şi se aplică facultativ, selectiv şi în funcţie de interes.

Noroc că mai sunt şi cetăţeni care ştiu să vâneze nesimţirea în Cluj-Napoca, să o facă publică şi să o amendeze autorităţilor care încă îşi mai fac datoria în Republica Autonomă Cluj.

“Acum cateva saptamani am postat un video, cu masina de la Serviciul de Ridicari Auto patrunzand pe contrasens si apoi intrand in intersectie pe culoarea rosie a semaforului

Am depus acest video, insotit de o sesizare la politie, prin e-mail la adresa clujnapoca@cj.politiaromana.ro.

Multi dintre voi m-ati rugat sa impart cu voi rezultatul demersului, deci iata, aveti atasat raspunsul politiei.” – a scris clujeanul Rajmond Jánó pe Grupul Şoferi de Week-end Cluj

Jos pălăria IJP Cluj, că aţi scos Codul Rutier Paralel din capul celor de la RADP Cluj-Napoca!

Adauga comentariu