Jos Palaria, Horea Uioreanu!

In acest week-end Cluj Arena a strans aproape 50.000 de spectatori la concertul Forza Zu. Pe scena au urcat peste 30 de artisti, care au cantat cate una, doua piese, cate stia si publicul, intr-un maraton ce a tinut pana dimineata.

Evenimentul din acest week-end a reusit sa scoata din casa tot clujeanul intr-un show cum nu s-a mai vazut pe Cluj Arena. Familii cu copii, tineri, pensionari, persoane de toate varstele s-au distrat timp de cateva ore bune. Organizarea a fost una pe masura asteptarilor, spectatorii nu s-au inghesuit la cele sapte intrari, nu au fost incidente neplacute si chiar daca a plouat clujenii nu s-au lasat intimidati de vremea rea.

Ziar de Cluj isi da Jos Palaria in fata Consiliului Judetean, partenerul principal al evenimentului, care a oferit tot sprijinul logistic pentru buna desfasurare a concertului Forza Zu!

Comentarii

alin

19.05.2014 12:27

Campanie electorala facuta din bani publici! Unde gasesti un stadion de genul Cluj Arena de 4 stele sa il inchiriezi 4 zile cu 10.000 de euro?????????? Asta a facut Uioreanu, campanie electorala pe bani publici!

platitor de impozite

20.05.2014 09:10

Ce campanie electorala??nici un leu nu trebuia platit pentru acel stadion!!!! a fost facut din banii nostrii si nu al clubului de fotbal U , asa ca sa facem ce vrem cu el-GRATIS!!!! Sa plateasca echipa de fotbal U chirie de 20.000 euro pe meci

Adauga comentariu