Jos Palaria, Festivalul International al Teatrelor de Papusi si Marionete PUCK!

Festivalul International al Teatrelor de Papusi si Marionete PUCK si-a ridicat azi cortina pentru cei pasionati de teatru de papusi. Clujenii sunt asteptati sa participe in cadrul proiectului si la dezbateri pe diverse teme sau la ateliere de creatie. Aflat la cea de a 14-a editie, programul festivalului include si doua spectacole destinate publicului adult.

Programul include 15 spectacole din Romania, Ungaria si Republica Moldova, precum si cinci conferinte si dezbateri si trei ateliere creative si lansari de carte. In deschiderea evenimentului a fost programat spectacolul "Scoala lui Habarnam", productie a teatrului municipal "Guguta" din Chisinau. 

Locul de desfasurare al spectacolelor variaza, clujenii fiind asteptati sa participe la evenimente atat la Teatrul PUCK, cat si la Cercul Militar, Opera Romana, Opera Maghiara, Teatrul National "Lucian Blaga", Teatrul de Stat Maghiar, Academia de Muzica "Gheorghe Dima" si Casa de Cultura a Studentilor. Aflat la cea de a 14-a editie, evenimentul va include si doua spectacole destinate publicului adult, spectacole care se afla in premiera la Cluj: "Adunarea Pasarilor" si "Fereastra".

Proiectul sustine candidatura orasului la titlul de Capitala Culturala Europeana 2021 si este organizat cu sprijinul Consiliului Judetean Cluj.

Pentru diversitatea evenimentelor si pentru continuitatea festivalului, Ziar de Cluj isi da Jos Palaria!

Adauga comentariu