Jos Palaria in fata evenimentului caritabil pentru catei!

Vinerea aceasta, cei de la Adam's Choice nu se preocupa de Halloween, ci de catei. Ei vor organiza un spectacol de chitari si tobe dedicat cainilor. Ei au o colaborare cu localul La Cizmarie unde va avea loc si evenimentul. Donatia minima recomandata este de 15 lei, iar doritorii sunt asteptati la concert de la ora 20:30.

In 30 octombrie localul La Cizmarie este gazda unui eveniment caritabil. Membrii trupei Adam's Choice isi propun sa organizeze un spectacol de chitari si tobe cu scopul de a strange fonduri care sa fie donate Asociatiei pentru protectia animalelor RAY. Concertul va incepe de la ora 20:30, intrarea este gratuita, insa in cadrul evenimentului vor fi asezate si cateva cutii pentru donatii.

Cu banii pe care-i vor primi, reprezentantii Asociatiei RAY isi propun sa cumpere mancare pentru animale, dar si sa acopere o parte din datoriile pe care le au fata de veterinari. Mai mult, asociatia se ocupa de salvarea cainilor fara stapan, de actiuni de vaccinare, sterilizare, microcipare si diverse tratamente.

Pentru concertul caritabil si pentru interesul organizatorilor fata de salvarea cainilor fara adapost, Ziar de Cluj isi da Jos Palaria!

 

Adauga comentariu