Jos palaria, dragi consilieri locali ai PSD Cluj! Cum va bateti voi joc de Nasra, nici chiar noi nu reusim!

Niste ficusi politici, niste vai de mama lor, asta sunt consilierii locali ai PSD Cluj. O tantica educatoare, un baiat de fost viceprimar pe care il stim doar fiindca e maritat cu o democrat-liberala, un vanzator de dulciuri, o pila de-a lui Dimitriu si un ilustru necunoscut, astia sunt consilierii locali ai PSD la Cluj-Napoca.

Ba, dar ne place de ei, maxim! Or fi ei niste zero barati politici, or fi ei niste consilieri locali penibili, dar au o mare calitate: stiu cum sa i-o traga lui Horia Nasra, seful PSD Cluj, zadarnicindu-i orice efort de opozitie. Poa' sa latre deputatul Nasra cat vrea el prin comunicate de presa, poa' sa stea in ochelari daca vrea, e destul sa vina papagalii de consilieri locali ai PSD Cluj si sa voteze bugetul pe 2018, ca se duce dracului totul.

Bre, tanti Croi, asa garnitura de consilieri jenanti nu a mai fost niciodata in CL, sa moara Bibi si Kant!

In loc sa ii faca opozitie solida lui Boc si aberatiilor lui din buget, in loc sa il calce in picioare pe baronul Boc pentru parkingul Negoiu, pentru tampeniile cu metroul, blegii astia au votat bugetul cu tot sufletul, ca niste blatisti puturosi ce sunt. 

Felicitari, felicitari tuturor, continuati asa si numarul de pesedisti la CL Cluj-Napoca o sa scada in 2020 la 1, il propunem sotul Croitoresei, sa aiba si el un job. 

PS: Va punem mai jos pozele cu focile PSD care fac blat cu stapanii PNL. Fiindca ne respectam cititorii, nu le dam si numele. E inutil. Nu vrem ca cititorii nostri sa isi piarda vremea cu cititul lor, sa isi consume neuronii lecturand numele lor. De tinut minte, e sigur ca nu ii va tine minte nimeni. Sunt niste analfabeti politici, niste repetenti de la PSD.

Comentarii

Adela.

13.02.2018 19:47

Cu fularul și cravata PORTOCALIE este normal să le tină isonul prin ridicări de mină " pentru " , vai de portocala lor .

Iuga

13.02.2018 21:40

Da, da. Mare minciuna. Măcar au obținut bani pentru campionatul de popice al lui Surubaru. Puteau sa nu voteze și sa nu obțină nimic. Asta da politica.   

Juca

14.02.2018 11:22

nu orice râgâit e și comentariu. mai ales când postacul bagă diverse râgâieli sub diverse nume de pe același adresă.

Alin cosma

13.02.2018 21:51

Din partea părinților de la Iuliu Hatieganu au tot respectul!

luca

13.02.2018 22:24

daca s-a tinut cont de amendamentele formulate de consilierii psd, de ce sa nu voteze bugetul? au scos si ei ce au putut, decat sa piarda totul. Nu renuntau liberalii la ideea metroului nici morti, indiferent de gargara opozitiei. Ideile utopice sunt scoase de la naftalina period. Tin minte ca la un moment dat, Funar si-a dorit tren rapid peste Somes si un tunel sub Feleac. Boc doreste acum un metrou , peste 10 ani, cine stie ce isi va dori primarul de atunci. 

Adela.

14.02.2018 08:56

Știm cu totii că "vrutul cu făcutul " nu i aceiaș dar aceste megalomanii utopice costă , ne costă pe toti , studii ,proiecte ,premierea acestora cu finalitate ZERO.

Sorin Rusu

14.02.2018 00:07

vin pupincuristii lui Boc sa le taga o limba-n cur consilierilor PSD c-au fost maimutele care i-au votat banii de popice lui Surubaru.

sorin voicu

14.02.2018 09:06

ce să înțeleagă prostacul din ce se scrie în material? toți analfabeții funcționali, au impresia că emit judecăți de valoare după ce citesc în diagonală și nu pricep nimic.

Lorand

14.02.2018 12:19

Dan Morar e blatist.

consilierul@

14.02.2018 16:25

 ...despre domnul care sta intre butoaiele de bere...numai de bine!!!...este consilier alde...promovat de singurul om care a votat impotriva aliantei alde cu psd la cluj la alegerile locale- Sorin Nas-(veeechhhiiiii pntcd-ist..prieten bun cu radu sarbu) si care sorin nas(ironia soartei si a stelutei cataniciu ) este propus secretar de stat la imm-uri!!! ...saraci psd -isti...nu stiu ce baga in guvern!!!(de urmarit evolutia...nasu-lui...uns cu de toate baiatul....foarte uns....). Deci acel" bea de stinge" consilier alde-vine la toate sedintele alde alcoooolizat bine...rad toti de el....si vreti sa depuna rapoarte despre activitatea din  primarie???  nas si steluta au jucat pe o carte falsa..ce informatii poate sa le dea din primarie... saracul de alcoolll!!!!....si acum incearca la imm-uri....!!!..ce incearca????...hhmm........

flaviu

15.02.2018 11:52

Pupați în cur în altă parte, vă rugăm.

albert

16.02.2018 11:22

Jos chiloții Consilierilor PSD!! Prostacii au niște buze și limbi cam nefolosite în ultima vreme.

Adauga comentariu