Jos palaria, Dragan Petricevic!

In 4 ianuarie 1996 ajungea la Cluj-Napoca unul dintre cei mai titrati antrenori ai baschetului romanesc. Dincolo de faptul ca in istoria postdecembrista Dragan Petricevic a devenit primul antrenor strain din istoria baschetului masculin romanesc aducand chiar de la debutul sau pe banca tehnica a Universitatii Cluj titlul de campioana a Romaniei, mesajul emotionant postat de acesta pe o retea de socializare merita tot respectul care ii poate fi aratat unui om de calibrul lui Dragan. Un deschizator de drumuri si un model de urmat, atat uman, cat si profesional, Dragan Petricevic multumeste unei tari pe care a adoptat-o in suflet si pentru care inima sa va bate mereu. 

“Azi se implinesc 20 de ani de cand am venit in Romania (04.01.1996). Sentimentul de bucurie si de multumire ca sunt aici si acum e unul mai special. Orice altceva poate fi cumparat si cu banii. Draga Romanie...iti multumesc pentru tot ! Iti sunt dator cel putin cu inima care sa bata pentru tine mereu!", a scris Dragan Petricevic.

Pentru tot ce a facut pentru Cluj-Napoca, pentru baschetul romanesc si pentru ca a acceptat provocarea proiectului prin care se incearca readucerea echipei de baschet feminin a Universitatii Cluj acolo unde ii e locul, adica in topul echipelor romanesti, Ziar de Cluj isi da Jos Palaria in fata lui Dragan Petricevic.

Adauga comentariu