Jos pălăria, Daciana Loi!

În 4 ani, Ziar de Cluj nu a lăudat pe nimeni doar cu ocazia aniversării. Astăzi ne mai ridicăm o dată pălăria în faţă Dacianei Loi şi îi transmitem şi un călduros "La mulţi ani!"

Daciana Loi este o profesoară sufletistă care are grijă lunar de cateva zeci de copii sărmani din județele Cluj și Sălaj. Indiferent de nevoile acestor copii mai puțin norocoși, Daciana le este alături în toate, fiind pentru ei o adevărată mamă adoptivă. Inspirată de Irina Binder și urmărind și cazurile umanitare prezentate de Ziar de Cluj, Daciana a reușit ca, alături de comunitatea de oameni de bine pe care a coagulat-o în sprijinul acțiunilor sale altruiste, să le ofere copiilor săraci sau bolnavi pachete lunare cu alimente, haine, rechizite, lucrurile de strictă necesitate fără de care viața acestora ar fi rămas un calvar.

Singura și cea mai importantă recompensă pentru eforturile dedicate ajutorării celor peste 40 de copii o reprezintă pentru Daciana zâmbetul și bucuria acestora. A avut copii care au îmbrățișat bucata de cașcaval pe care au primit-o, care au sărutat sticla de șampon, o bucurie sufletească ce costă bani puțini, dar care înseamnă pentru ea (și pentru copii) totul! 

Povestea Dacianei Loi este cea a unui Om cu „O” mare, pentru care „să fim mai buni” nu înseamnă doar un clișeu ipocrit arborat pe paginile de socializare cu ocazia sărbătorilor de iarnă, ci o credință de suflet, după care își ghidează viața și bucuria de a trăi!

Adauga comentariu