Jos pălăria Cristi Danileț! Ne place celeritatea cu care a judecat scoaterea din arest a proxeneților din Dej! Are dreptate: muierea e sclava bărbatului. Dacă soțul o trimite la produs, nu e ca și cum ar trimite-o la cratiță

Miercuri, magistrații Judecătoriei Dej au decis că Pop Cosmin (Șarpele) și Pop Codin (Coco) să mai stea în arest 30 de zile pentru proxenetism.

Vineri, plin de amabilitate față de niște indivizi care și-au trimis soțiile și prietenele la ”produs” în țări străine, judecătorul Cristi Danileț, magistrat din cadrul Tribunalului Cluj a decis ca Pop Cosmin (Șarpele) și Pop Codin (Coco) să treacă în arest la domiciliu. Cu o celeritate demnă de cauze mai bune, decizia a venit ca urmare a contestației celor doi (Șarpele și Coco) cu privire la măsura luată de procurorii din Dej, miercuri.

În cazul celorlalți trei inculpați din acest dosar, măsurile nu au fost modificate, respectiv Vlașin Tudor rămâne în continuare în arest la domiciliu, iar Lucian Jula și Călin Man sunt supravegheați prin măsura controlului judiciar. Dar asta e o altă poveste.

Deci, proxeneții arestați cu surle și trâmbițe acum câteva săptămâni, și care sunt un exemplu pentru adolescenții de pe Facebook, pentru succesul afișat, au fost eliberați din arest și sunt cercetați în stare de libertate. De acum post să-și pună ”succesurile” pe Facebook din nou.

Ziar de Cluj ține să-și scoată pălăria în fața deciziei judecătorului Cristi Danileț - abia așteptăm să citim motivarea.

Bravo, felicitări, în primul rând pentru celeritate!

Suntem extrem de fericiți să vedem atâta amabilitate față de cei care-și trimit soțiile și prietenele la futut în alte țări. Suntem deosebit de bucuroși să vedem cât de open-minded este Cristi Danileț la faptul că nu constituie pericol social faptul că îți obligi soția/prietena să se fută  pe bani frumoși în alte țări, că acest magistrat consideră că este un prinos al dragostei soției față de soț că este boarfa acestuia și că trebuie să se desfacă pe bani pentru iubitul soț/prieten în toate bordelurile lumii.

De aceea România este condamnată pe bandă rulanta la CEDO în cazuri de exploatare sexuală. Că papagali în robă văd în exploatarea femeii ceva normal, ceva necondamnabil. România tocmai ce plătește din cauză că niște neisprăviți în robă au considerat că o fată de 11 ani, violată de de 5 deșeuri cu față umană, și-ar fi dat consimțământul pentru acel viol.

Felicitări, bă, Cristi, întradevăr rolul femeii e să stea crăcită și la cratiță! Jos pălăria, bă, nu ți-ar fi rușine!

Și felicitări tuturor deșeurilor cu față umană care au aplaudat eliberearea acestor indivizi periculoși!

Adauga comentariu