Jos pălăria celui mai gospodar primar din România, inutilei sale Poliții locale, marelui președinte de Consiliul județean și și mai inutelei Gărzi de mediu din acest cel mai ocoș județ din România!

Cluj-Napoca, cel mai de 5 stele oraș din România, și însuși județul Cluj nu contenesc să ne uimească prin activitatea de cei mai nemaipomenit de buni gospodar pe care ne-o demonstrează zilnic că ar fi pe Facebook și din comunicate, atât primarul Emil Boc, cât și eroicul său fin Alin Tișe. Alin Tișe, cel care atunci când nu se luptă cu levigatul de la Pata Rât, se luptă să finalizeze în regim de urgență Centrul de Management Integrat al Deșeurilor și Emil Boc, cel care atunci când nu intevine să se facă un contract onest de salubritate stradală și pentru Cluj-Napoca, nu se luptă nici cu incendiile ritualice de la Pata Rât.

Azi vă invităm să faceți o plimbare pe un traseu extrem de gospodărește ornat cu deșeurile harnicilor clujeni. Un traseu demn de un oraș de 5 stele, toate sub surtuc.

Traseul este simplu: treceți de Selgros. Fix în dreptul Băilor Someșeni, este drumul la dreapta, spre unitatea Militară. Gunoaiele sunt pe partea dareaptă, pe marginea și în interiorul fostei pepiniere a partidului... Cândva, zona a fost superbă. Acum doar ce a fost îmbunătățită.

Totodată trebuie să ne scoatem pălăria și în fața acelor clujeni care au reușit performanța de a înfrumuseța cu deșeurile lor bunătate de Natură!

Sperăm numai că așa de gospodari sunteți și la voi în casă...

Comentarii

Robert Huszti

10.04.2018 12:36

Super, absolut magnific. Mai tot orasul e impodobit ca de sarbatoare cu peturi,pungi, chistoace si magnifica guma de mestecat lipita de trotuare. Pacat ca incepe sa inverzeasca si dezgustatoarele frunze verzi si buruieni au sa ascunda aceste opere de arta abandonate :-(

Adrian

10.04.2018 13:24

Polițiștii de la secția 6 "nu au cadrul legal"sa-i amendeze pe cei care aruncă gunoi pe jos!

MirceaMicu

10.04.2018 14:09

Cu alte cuvinte inca o doza de cretinism din partea unui comentac care inca nu si-a scos buzele dintre bucile lui Emil Boc. 

Maicuta

12.04.2018 22:18

Of, Doamne! Toata tara colcaie de mizerie! Nu stiu ce-i cu poporul asta sau cu o mare parte a lui? Oameni buni, va place ce ati facut? Sunteti multumiti cand umblati prin astfel de locuri? Cine ar trebui, dupa judecata voastra, sa faca curat dupa voi? Treziti-va odata, pentru numele lui D-zeu!!!

Horia

18.04.2018 11:14

Dormiti linistit poliția locală veghează. (Stie sa dea amenzi doar la opririle interzise si la maicutele care vînd 3 fire de patrunjel).

Adauga comentariu