Jos palaria campaniei de salvare a adapostului de animale a lui Radu Tarmure!

Clujenii iubitori de animale vor putea sa ajute in acest weekend, prin donatiile pe care le vor face, la  salvarea a 900 de caini care se afla in adapostul de animale detinut de cunoscutul Radu Tarmure. 

“Peste 900 de animale salvate risca sa isi piarda acoperisul iarna aceasta si au nevoie de sprijinul vostru, al tuturor. Acesta este un strigat de ajutor catre toti iubitorii de animale! In weekendul 30-31 ianuarie 2016, Iulius Mall va gazdui un stand de donatii pentru ajutorarea adapostului lui Radu Termure. Acesta va fi amplasat la parter, langa intrarea dinspre Auchan a parcarii subterane intre orele 10-22", este mentionat in afisul de sustinere al campaniei umanitare.

Campania de sustinere a lui Radu Tarmure cunoscut clujenilor pentru dragostea cu care se ocupa de ani buni  de zile de ingrijirea animalelor fara stapan vine ca urmare a problemelor financiare cu care se confrunta in prezent acesta. Chiria unde vietuiesc cele 900 de animale este restanta cu 6.000 de euro. Deoarece nu exista apa curenta la adapostul pentru animale detinut de Radu Tarmure zilnic o cisterna transporta apa din oras fapt ce a facut ca pretul platit sa fie de 13 ori mai mare decat in mod normal pentru apa utilizata. Cei care vor dori sa contribuie atat cu bani cat si cu alimente pentru caini si pisici vor putea sa o faca sambata si duminica la standul de donatii gazduit de Iulius Mall.

Pentru initiativa de a salva 900 de suflete care risca sa ramana in prag de iarna fara adapost Ziar de Cluj da Jos Palaria in fata campaniei “Strangere de fonduri pentru adapostul domnului Radu Tarmure”.

 

 

 

Adauga comentariu