Jos palaria, BCR Romania!

Calatorii care au trecut prin gara din Cluj-Napoca la sfarsitul saptamanii trecute au avut surpriza sa descopere acolo spectacole in plina desfasurare. S-a jucat musical si teatru, s-a dansat, artisti straini au sustinut concerte, artisti plastici au expus in spatiile pana nu demult sordide ale statiei de la Cluj.

Organizatorii si-au propus sa revigoreze zona de primire a orasului si sa ofere o noua perspectiva asupra Garii si a Pietei Garii. Opera Group Project a sustinut spectacolul My Fair Lady, actritele Elena Ivanca si Luminita Toader au pus in scena la gara piesa Dl Goe, alaturi de elevii de la Liceul de Coregrafie, iar Marc Aymon din Elvetia a sustinut un concert pe scena din piata, la fel ca si trupele Glass Fish sau Los Pomelos (Cluj-Napoca). 

Landart, Universitatea de Arte si Design  au expus lucrari in zona garii, in aceasi zona cu proiectele pe care Ordinul Arhitectilor din Romania, Filiala Transilvania si-a prezentat proiectele realizate in cadrul Universitatii de Vara. Au mai avut loc in cadrul aceluiasi eveniment workshopuri si tururi ghidate.

Proiectul a fost sustinut de partenerii de la BCR.

“Weekend-ul acesta ne-am intalnit cu prietenii din Cluj, unde am sustinut cu respect cultura, fie ca a fost vorba despre "Va place tango?" - pe scena din Auditorium Maximum, de la Universitate, fie ca ne-am vazut la Scena Urbana, in fata garii, unde ne-am jucat, am ascultat muzica, ne-am bucurat de surprize si am rememorat momente frumoase”, au postat oficialii bancii pe pagina de Facebook.

Pentru ca au pus umarul la realizarea unui proiect neconventional intr-o zona a Clujului ignorata de autoritati, pentru spectatori din randul celor defavorizati, le spunem Jos Palaria! celor de la BCR.

Adauga comentariu