Jos palaria, Aurelia Cristea!

Aurelia Cristea dovedeste ca este o femeie curajoasa si se ia in gura cu Emil Boc, cand ditamai organizatia de purtatori de prohab din PSD tace rusinos si nu o apara, asa cu nu a aparat-o nici pe Gabriela Szabo.

Aurelia Cristea l-a sanctionat pe Emil Boc, acuzandu-l de comportament grobian, atunci cand nu i-a fost permis accesul ministrului Tineretului si Sportului, Gabriela Szabo, la santierul Salii Polivalente.

„In capitala Ardealului, domnule Emil Boc, clujenii niciodata nu au trantit usa in nas vreunui turist, vizitator, cu atat mai mult unei castigatoare a sapte titluri mondiale. Faptul ca acest cetatean de onoare al municipiului este ignorat de primarul Clujului arata <<respectul>> acestuia pentru performanta si valori”, a punctat Cristea.

Deputatul clujean nu se sfieste sa-i dea lectii de comportament edilului din Cluj-Napoca, atentionandu-l de faptul ca trantitul usii in nas in fata unui campion mondial, care a imbogatit palmaresul tarii cu medalii la Jocurile Olimpice, reprezentant al noii generatii de politicieni fara carnete PCR, nu este specifica orasului nostru.

Jos palaria, Aurelia Cristea!

.

                    

 

Comentarii

tatar

01.09.2014 17:07

Alexa o vrei primarita pe dna asta. Zi-ne si noua sa stim cum votăm . Iar legat de vizita Ardelencei szabo :cum sa vina la cluj si sa nu dea buna ziua la primar, sa-l salute ase ca oamenii, cum se face in ardeal??? Pai se poate??? Din perspectiva asta nu scrieti???

cipri

02.09.2014 13:05

Domnul Primar Emil Boc era in precampanie la Turda dupa fundu lui Nuti ;). Deci domnu tatar va intreb si eu: la cine naiba sa dea "Buna Ziua!", la usa inchisa de multa vreme a domnului primar?

radu

07.09.2014 21:21

Stau si ma intreb ce a facut "duduia " pentru CLUJ ???Cu citi bani a finantat guvernul din care face parte  aceasta investitie  POLIVALENTA ???Boc atunci cind a fost premier a finantat nu cu putini bani  NATIONAL ARENA chiar daca primarul BUC. era oprescu psd-istu !!!e trist ca marele  ponta nu este capabil sa finanteze  NIMIC  ... dar de bagat strimbe si a trimite corpul lui de control la cluj sa vada cum a finantat boc cluj arena dar  de marea cheltuiala  NATIONAL ARENA  unde tot boc cel mic si-a pus TVA ul  NIMIC !!!respect ??? pentru CE !!!!  ca oficialii ministerului nu au anuntat nici un oficial al primariei din timp ca vor  sa viziteze .... asa ca !!!

Adauga comentariu