Jos Palaria, Aeroportul International Cluj!

Aeroportul International Avram Iancu din Cluj-Napoca a fost clasat de Airports Council International - Europe pe locul trei in topul european al aeroporturilor care au inregistrat cea mai mare crestere a traficului aerian in primul semestru al anului 2015, la categoria celor care au avut sub 5 milioane de pasageri.

Aeroportul clujean este surclasat, la aceasta categorie, de Santorini si Sibiu, care ocupa primele doua locuri, si este urmat de aeroporturile din  Astrahan — Rusia si Azore — Ponta Delgada.

In primele sase luni ale acestui an numarul pasagerilor a crescut cu 30% fata de aceeasi perioada a anului trecut. Pe aeroportul din Cluj-Napoca, numarul de aterizari si decolari a crescut cu aproximativ 19%. In total, aeroportul deserveste 23 de zboruri regulate spre 11 tari, dar si 15 noi zboruri charter spre destinatii turistice precum Turcia, Grecia, Spania, Egipt si Tunisia. 2014 a fost anul în care aeroportul din Cluj-Napoca a avut un trafic record de 1,18 milioane de pasageri, cifra pe care autoritatile estimeaza ca o vor depasi în 2015.

Pentru profesionalismul de care dau dovada si pentru performanta de a creste traficul aerian, Ziar de Cluj isi da Jos Palaria!

Comentarii

goga

13.08.2015 08:58

Bravo ClujInformatia trebuie sa fie explicata corect in sensul in care cresterea  in procente este o situatie iar valorile  reale de volum este alta.Daca Sibiul are o crestere procentuala mai mare in realitate Clujul are un volum mai mare de pasageri dar care raportat la volumul de trafic desfasurat este procentual este mai mic.Asa ca Clujul in fapt este mult peste Sibiu!

Protonic

13.08.2015 10:58

Nu este o intamplare.De fapt acest lucru se intampla in ultimii 10 ani constant.

Adauga comentariu