Jos palaria, Adrian Gurzau si Cecilia Petrovan!

Prinsi cu multe alte stiri, am uitat sa va anuntam, dragi clujeni, ca deputatul Adrian Gurzau, de la Partidul Miscarea Populara, este proaspat tatic si mandru posesor al unui baietel sanatos si frumos, nascut in martie anul acesta, pe numele sau Alexandru George.

Sursa foto: ziarulfaclia.ro

Divortat abia in decembrie, Adrian Gurzau a fost foarte hotarat in ceea ce priveste noua sa relatie, mai ales ca este vorba despre o tanara extrem de frumoasa, pe numele ei Cecilia Petrovan, nascuta in Sighetu Marmatiei, si care a fost aleasa in 2008, cand avea numai 15 ani, Miss Maramures.

Frumoasa sigheteanca pare sa fie o femeie foarte hotarata si foarte dornica sa-l pastreze doar pentru ea pe virilul deputat Adrian Gurzau, care ne-a declarat ca este foarte fericit si se pregateste de organizarea botezului, unde chiar am fost si noi, ziaristii Ziar de Cluj, invitati.

Frumoasa morosanca a devenit o prezenta discreta de cand este cu deputatul Gurzau stergandu-si conturile de socializare de pe Hi5, clopotel.ro si Facebook. Vigilenti cum suntem, v-am facut rost de un set de poze inedite cu aceasta fata superba.

Comentarii

RADU

01.05.2014 08:24

"JOS PALARIA" ? PT CE? PT CA A DIVORTAT ? PT CA A LASAT UN COPIL PT A FACE ALTUL CU ALTA FEMEIE?BUNA LOGICA !!!!!!

adrianaulici

22.05.2014 11:07
nu pt ca a divortat pt ca este un om minunat ca si cecilia de alt fel, Iar ei 3 sunt minunati

securistu'

01.05.2014 19:03

Acest infect personaj al clujului, dupa ce a regulat jumatate de transilvania fashion pe filiera matei miko...a ajuns la cecilia prietena de altfel cu alte individe de acolo - fata destepata de altfel! respect cecilia!
Alexa, esti un jegos care linge-n cur toti nesimtitii...te salut cald!
Ceci baiat, Ioana fetita!! Succès fetelor!

adrianaulici

22.05.2014 11:06

Lipsit de importanta ce a fost , daca suntem oameni publici asta nu inseamna ca nu avem probleme, dealfel si in casnicii,iar ce tine de ei doi sa dea D-zeu sa fie o familie implinita , sunt minunati si ii adoram pe toti 3 , Ceci nu uita ca toti din Maramures te iubim si respectam esti o fata minunata.Felicitari ptr bebe si pt aceasta relatie minunata, Te pup

Mariane

26.05.2014 16:04

Jos palaria  Amalia pt. modul in care a iesit din aceasta mizerie,  o doamna discreta si cu multa scoala. 

Adauga comentariu