Jocuri de putere! Norica Nicolai, noua șefă a ALDE Cluj. Ce planuri are Horia Șulea, edilul din Florești, refuzat în ALDE de Steluța Gustica Cătăniciu?

Steluța Gustica Cătăniciu, ex-liderul ALDE Cluj a demisionat și s-a dus la partidul lui Dan Voiculescu - Partidul Puterii Umaniste (PPU), să fie un fel de șefă pe la capitală. În locul ei, ALDE Cluj s-a restructurat, având doar doi politicieni mai de Doamne-ajută: eurodeputatul Norica Nicolai și candidatul de la Câmpia Turzii: Avram Gal. Astfel că Norica Nicolai a devenit noul lider al ALDE Cluj. 

Cât timp a fost Gustica Cătăniciu la ALDE, edilul din Florești, Horia Șulea se visa că aderă la partid, ca o barcă de salvare pentru alegeri, dat fiind dosarul penal în care a fost condamnat la fond pentru abuz în funcție și complicitate la abuz în funcție. Însă Gustica nu l-a vrut nici în ruptul capului. Ba s-au și înjurat ca la ușa cortului. Tipic, ce să mai...

Odată plecată Cătăniciu din ALDE și cu un PNL care s-ar dezice de el, Horia Șulea mai că avea puțin și își semna demisia de la național liberali și candida ca independent sau din partea ALDE. Norica l-ar fi primit cu drag.

Însă săptămâna aceasta s-a întamplat imposibilul: dosarul în care era condamnat Rareș Pop, ex șeful ISCTR IT4, se întoarce spre rejudecare din cauză că la instanțele clujene a lipsit o hotărâre prin care judecătorii de penal să fie avizați să judece fapte de corupție. Iar decizia de rejudecare, pe aceste considerente, se poate aplica cu ușurință în apel în dosarul lui Horia Șulea, lucru pe care avocatul său - Călin Budișan îl pregatește. Prelungind acest demers, fără să obțintă o condamnare definitivă până la alegerile locale din acest an, edilul Șulea crede că așa ar rămâne, pe principiul ”dacă voi nu mă vreți eu vă vreau” în PNL, cu toate că formațiunea politică liberală l-a anunțat pe Bogdan Pivariu drept candidat pentru comuna Florești. 

Adauga comentariu